Magazin 06.07.2022 04:59

İMPARATOR İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR!

Müziğin imparatoru İbrahim Tatlıses ilklere imza atmaya devam ediyor.
İMPARATOR İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR!

2022 yazına yoğun konser temposuyla başlayan İbrahim Tatlıses, her sahnesinde bir ilke imza atıyor. Bu yaz Kuruçeşme Açıkhava’da 13 yıl aranın ardından Kadınlar Matinesi ile kadın hayranlarıyla buluşan Tatlıses, 17 yıl sonra ilk kez Kudüs’teki sevenleriyle buluştu. Kudüs’te 2 gün üst üste verdiği konserin ardından bu defa Ankara Sincan’da uzun yıllardan sonra ilk kez halk konserinde sahne aldı. Ankara’dan sonra rotasını Bodrum’a çeviren imparator 15 yıl aranın ardından ilk kez Bodrum Günay sahnesine çıkarak yine bir ilke imza attı.

İMPARATOR REKOR YAZIYOR

İmparator yaz boyunca hem Türkiye’de hem de dünyanın dört bir yanında sevenleriyle buluşacağı konser turnesine başladı. İmparator 4 gün üst üste verdiği konserlerinde toplam 5501 km yol yaptı, 120 bine yakın hayranıyla buluştu. Tatlıses, hem ilkleriyle hem de sadece dört günde yüz bini aşkın hayranıyla buluşarak adeta rekora imza attı.

DÜNYANIN HER YERİNDE İBRAHİM TATLISES ŞARKILARI SÖYLENİYOR

Konser maratonu devam eden İbrahim Tatlıses yüz binleri ağırladığı sahnelerinde sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yabancı hayranlarının fazlalığı da dikkat çeken konserlerde İbrahim Tatlıses şarkıları hep birlikte söylendi. İmparator, dur durak bilmeden devam ettiği sahnelerinde yurt içinde ve yurt dışında vereceği konserlerle sevenleriyle buluşmaya devam edecek.