Magazin 20.01.2022 04:58 Güncelleme: 19.01.2022 21:18

İlk kez itiraf etti

İrem Sak'tan ulusal kanala iş yapmanın şartının bütçeye bağlı olduğunu söyleyip "Artık bütçeye bakar o iş, o kadar uzun süre çalışmanın bir karşılığı olmalı.
İlk kez itiraf etti

Öyle motive oluyoruz zaten başka türlü haftanın altı günü o karavanlar öyle çekilmez" dedi. Nişantaşı City's AVM'de objektiflere takılan ünlü oyuncu ayaküstü gazetecilerin sorularını cevapladı. Setlerde kadın ve erkek oyuncuların eşit ücret almamasının kendisini rahatsız ettiğini ifade eden Sak "Ücretin düşüp düşmediğine takılmıyorum ama ben sadece kadın-erkek eşit olmamasına takılıyorum aslında. Ücretini artıran da var bu dönemde. Sırf bir yerde onayım diye düşüren de var. Ama genel olarak bir eşitsizlik var kadın-erkek olarak. Geçen bir şey izledim bu eşitsizliğin herkes farkında. Ama dünya genelinde olan bir durum bu. Aşılacak o kadar çok şey var ki buna sıra gelir mi bilmiyorum açıkçası. Bu konuda daha bilinçli olunması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Sosyal medyadan emekli oldum, hayatımı yaşıyorum

Sosyal medyadan kendisini tamamen çektiğini söyleyen İrem Sak, "Kendimi sosyal medyadan geri çektim. En son ne zaman paylaşım yaptım hatırlamıyorum. Çünkü rahat atamıyorum istediğim gibi. O yüzden atmamak daha iyi. Bir şey attığımda başka yerlere çekiliyor. 'Buraya mı çekilecek? şuraya mı şekilecek?' diye düşünmekten ben ben olamıyorum. O yüzden hiç olmasın daha iyi. Beni yordular. Benimkisi detoks değil, benimkisi emeklilik. Vallahi bir story attığımda elim ayağım titriyor artık. Artık resmen emekli oldum. Atamıyorum artık. Twitter'ı kapattım yaklaşık bir sene önce. Böyle daha rahat. Artık kendi hayatımı yaşıyorum. Influencer olmadığımız için sürekli beslemek gerek bir kitlemde olmadığı için. böyle daha iyi" dedi.

Evet hayatımda biri var haberler doğruydu

Özel hayatını hakkında da açıklamalarda bulunan İrem Sak, 11 yaş küçük basketbolcu Furkan Korkmaz ile aşk yaşadığını ilk kez itiraf ett. Sak,'Hayatınızda biri var mı?" sorusuna "Evet var hayatımda biri, en son duyduğunuz şey doğruydu." diye cevap verdi. Sak daha önce birlikte görüntülendiğini ancak o dönem bu ilişkiyi yalanladığının hatırlatılması üzerine bu kez espri yaparak "Sizde inandınız mı?" diye karşılık verdi.