Türkiye - Gündem 28.03.2016 10:44

İl Başkanını darp edenler tutuklandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'ı darp ettikleri iddiasıyla mahkemeye sevk edilen 3 zanlı tutuklandı. YENİBİRLİK - Olayın ardından gözaltına alınan zanlılar İsa Üçüncü, Raşit Arslanaydın ve Cihan Cengiz, emniyetteki…
İl Başkanını darp edenler tutuklandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'ı darp ettikleri iddiasıyla mahkemeye sevk edilen 3 zanlı tutuklandı.

YENİBİRLİK - Olayın ardından gözaltına alınan zanlılar İsa Üçüncü, Raşit Arslanaydın ve Cihan Cengiz, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.
Zanlılardan, Arslanaydın ve Cengiz, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece "kasten adam yaralama" suçundan, Üçüncü ise "kasten adam yaralama" ile darp anını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı gerekçesiyle "halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan, bir derneğin başkanı İsa Üçüncü ile aynı derneğe üye oldukları belirtilen Raşit Arslan ve Cihan Cengiz tarafından dün evine gittiği sırada Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki bir marketin önünde darp edilmişti.