Vakıf Katılım web
Magazin 03.02.2023 11:46

İKİLEM'DEN BEKLENEN ŞARKI GELDİ!

2020 yılında yayınladıkları "Bir Sebebi Var" isimli şarkılarıyla Türkiye'nin dört bir yanında yediden yetmişe tüm müzikseverlerin sevgisini ve beğenisini kazanan İKİLEM'in kısa bir süre önce duyurusunu yaptığı yeni çalışması "Aç Bu Şarkıyı" tüm dijital müzik platformlarda yerini aldı!
İKİLEM'DEN BEKLENEN ŞARKI GELDİ!

2020 yılında yayınladıkları “Bir Sebebi Var” isimli şarkılarıyla Türkiye’nin dört bir yanında yediden yetmişe tüm müzikseverlerin sevgisini ve beğenisini kazanan İKİLEM’in kısa bir süre önce duyurusunu yaptığı yeni çalışması “Aç Bu Şarkıyı” tüm dijital müzik platformlarda yerini aldı!

Şarkı çıktığı an itibariyle Türkiye’nin en çok takip edilen müzik listesi Spotify New Music Friday’in kapağı oldu.

MURAT GÜNEŞ’TEN İKİLEM’E ÖZEL ŞARKI!

Sürpriz şarkının sözü ve bestesi birçok hite imza atan ünlü müzisyen Murat Güneş’e ait. İKİLEM için özel olarak kaleme alınan çalışmada grubun müzikal ruhu ve enerjisi her saniye dinleyiciyle içselleşiyor. Grubun alternatif pop tarzında düzenlediği “Aç Bu Şarkıyı” eski ve yeni pop müzik tarzının birleştiği tam bir dönem manifestosu olarak dikkat çekiyor.

163 YILLIK KAHVEHANEDE VİDEO KLİP!

Başarılı grubun video klibinin bir bölümü İstanbul’un tarihi semti Balat tarafında çekildi. 1860 yılına ait 163 yıllık semtin en eski kahvehanesinde kalabalık bir ekiple gerçekleşen çekimlerin yönetmenliğini ise Mustafa Özen üstlendi. Old Fashion giyim tarzı ile sevenlerinin karşısına çıkan İkilem’in stylisti Geco oldu.

İKİLEM’in yeni single’ı “Aç Bu Şarkıyı” 3 Şubat Cuma günü Avrupa Müzik markasıyla yayında!