Magazin 22.09.2022 11:44

İKİLEM SONBAHARI "GÜNEŞ BATARKEN" KARŞILIYOR!

Son dönemin başarılı müzik grupları arasına adını yazdıran ve her geçen gün dinleyici kitlesini artıran İkilem'in yeni şarkısı "Güneş Batarken" Avrupa Müzik markasıyla 23 Eylül'de müzikseverler ile buluşuyor.
İKİLEM SONBAHARI

Son dönemin başarılı müzik grupları arasına adını yazdıran ve her geçen gün dinleyici kitlesini artıran İkilem’in yeni şarkısı “Güneş Batarken” Avrupa Müzik markasıyla 23 Eylül'de müzikseverler ile buluşuyor.

Başarılı müzisyenler Serhat Karan ve Uğur Ateş’in kurduğu İkilem grubu sevilen şarkılarına bir yenisini daha ekledi. Esat Kaba’nın menajerliğinde müzik yolculuklarını sürdüren İkilem, “Zamansız Şarkılar”, “Bir Sebebi Var”, “Kaybolurum Gülüşünde”, “Bu Saatten Sonra” ve “Geçemem Senden’in ardından bu kez “Güneş Batarken”i dinleyicilerinin beğenisine sundu.

Müzikseverleri sonbaharın hüznüyle karşılayan, sözü ve müziği Serhat Karan’a aranjesi ise Uğur Ateş’e ait olan “Güneş Batarken” istenmeyen bir vedanın ardından, elinde sadece yaşanmış güzel günlerin hatıraları ile yalnız kalmış birinin, yüreğinde duyduğu özlemi ve umut ederek ayakta kalabilmesini anlatıyor.

Müzikal altyapı olarak uluslararası bir nitelik taşıyan İkilem’in yeni şarkısının davul kayıtları da İspanya’da önemli müzisyen Jose Bruno tarafından gerçekleşti.

Klip çekimleri Ormanlı’da göl kenarında tamamlanan Güneş Batarken’in klip yönetmenliğini ise Oğuz Kubilay Han üstlendi.

“Güneş Batarken” tüm dijital platformlarda yayında!