Magazin 05.12.2022 04:58

İDO TATLISES "EN BÜYÜK HAYALİM BABAMLA DÜET YAPMAK"

Ünlü sanatçı İdo Tatlıses, önceki akşam işletmeciliğini Onur Yüksel'in yaptığı Ataşehir Watergarden'daki Endoff'da sahne aldı.
İDO TATLISES

Geçtiğimiz hafta babası İbrahim Tatlıses'in şarkısı olan “Mavişim” yeniden yorumlayan İdo Tatlıses, ilk kez ayağının tozuyla sahne de okudu. Günler öncesinden tüm rezervasyonları bitiren İdo, hayranlarını saatler öncesinden mekana geldiler. Mahşeri kalabalığı çok bekletmeden sahneye çıkan İdo Tatlıses, kendisini dinlemeye gelen yüzlerce seveniyle birlikte sevilen şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi. “Mavişim” parçasıyla yeniden bir ivme yakalayarak müzik listelerinde en çok dinlenenler arasında en üst sıralara yerleşen başarılı sanatçı, “Gelen tepkiler çok güzel, hayallerimden birini daha gerçekleştirdim. İnşallah yakın bir zamanda da babamla da bir düet yaparız. En büyük hayallerimden biri de babamla düet yaparak bir şarkı çıkartmak” dedi.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performansa imza atan İdo Tatlıses, programını “Bulsun Beni” ile noktalayarak alkışlar eşliğinde sahneden indi.