Emlak 10.10.2017 15:12

İddialı Kentsel Dönüşüm Projeleri Görücüye Çıkıyor

​Ekim ayına hızlı giren markalı konut sektörü yeni lansmanlarla canlandı.
İddialı Kentsel Dönüşüm Projeleri Görücüye Çıkıyor

Ekim ayına hızlı giren markalı konut sektörü yeni lansmanlarla canlandı. Özellikle büyük kentsel dönüşüm projelerinin vitrine çıkması heyecan yarattı. Bu hafta Kiptaş'ın Locamahal Veliefendi'si, Ilgın İnşaat'ın We Haliç projesi kamuoyuna tanıtılıyor.

Türkiye'nin zorunlu gerçeği kentsel dönüşüm, büyük ve iddialı projeler sayesinde yeni sezonda kendisinden bahsettirecek. Ekim ayına hızlı giren markalı gayrimenkul sektöründe özellikle bu hafta lansmana çıkacak olan iki dönüşüm projesi Zeytinburnu ve Gaziosmanpaşa gibi İstanbul'un büyük ve eski iki ilçesine nefes olacak. Bu hafta basın toplantıları ile vitrine çıkan projeler, hem lokasyon avantajları hem de alan büyüklükleri ile kentsel dönüşümde önemli bir yere sahipler. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kiptaş'ın kentsel dönüşüm desteğinin sürdüğünü gösteren proje, Zeytinburnu Veliefendi bölgesinde Locamahal Veliefendi adıyla hayata geçiriliyor. Proje 10 Ekim Salı günü görücüye çıkıyor. Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım’ın katılımlarıyla,  satış ofisinde düzenlenecek basın toplantısında, Kiptaş’ın “Locamahal Veliefendi” projesine ilişkin detaylar paylaşılacak.

İlk master planlı dönüşüm

Aynı gün TOKİ ve Emlak Konut’un en büyük müteahhit firmalarından Ilgın İnşaat, Gaziosmanpaşa Belediyesi ortaklığıyla sektöre kazandırdığı Türkiye’nin ilk master planlı dönüşüm projesi olan WE Haliç projesini tanıtıyor.

We Haliç projesi Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi'nde İslambey mevkiinde hayata geçiriliyor. 58 bin 500 metrekarelik alanda yükselen We Haliç projesi 10 blokta 1087 konuttan meydana geliyor. Konut, rezidans, home ofis ve bulvar çarşıdan oluşan We Haliç'te 1+0'lar 42 metrekare, 1+1'ler 70 metrekare, 2+1'ler 90 metrekare, 3+1'ler 135 metrekare olarak tasarlandı.