Magazin 19.01.2022 04:36 Güncelleme: 18.01.2022 20:39

"HERKES NE İSTİYORSA ONU GİYER"

Defne Samyeli önceki akşam kızı Deren Talu ile Bebek Lucca'da  objektiflere yansıdı.
"HERKES NE İSTİYORSA ONU GİYER"

Mekandan çıkan ikili, şık giyim tarzları ile dikkatleri üzerine çekti. Bir süredir işlerinden dolayı yoğun olduğunu söyleyen Sayemli, uzun zaman sonra dışarı çıktığını söylerken basın mensuplarının "Giyinirken birbirinize danışır mısınız?" şeklindeki sorusuna " Evet giyinirken fikir alışverişi yaparız. Hele birlikte çıkarken benzer kıyafetleri giymeye özen gösteririz." dedi. 

Kızının da kendisi gibi oyuncu olan Defne Samyeli'ye "Kızınız ile aynı projede yer almak ister mirsiniz? sorusuna ise "Evet birlikte oynamayı çok istiyoruz. Hatta bir ara teklif bile gelmişti ama olmadı. Aklımızda birşeyler var. Belki birşeyler yapabiliriz. Birlikte oynama fikri bizi hep heyecanladırmıştır." dedi.

Son günlerin polemik konusu olan sahne kostümleri hakkında yorumu merak edilen Samyeli " Ben insanların sahnede, sokakta, günlük hayatlarında yada herhangi bir yerde ne giydiklerine dair birilerinin ahlak bekçiliği yapmasını son derece yanlış buluyorum. Herkes ne istiyorsa onu giyer, birincisi bu. İkincisi ise ben külotla sahneye çıkıyor diye algılanan bazı isimleri çok başarılı buluyorum ve yakıştığını düşünüyorum. Bana hiç garip gelmiyor. Dünya’nın her yerinde şov denen bir şey var. Başkalarının üzerinden, başkalarının kılığı, kıyafeti, sahne performansı üzerinden böyle birinin kendini yorum ve yargı mercii olarak insanları görmesini çok garipsiyorum. " şeklinde konuştu. 

“KIZLARIMIN BABASI KIYAFETİME KARIŞIRDI”

Bir muhabirin "Şu an biriyle birlikte olsaydınız ve sahne kıyafetlerinize karışsa izin verir miydiniz?” sorusuna ise "Hayır kesinlikle izin vermezdim. Evli olduğum dönemlerde kızlarımın babası karışırdı ama öğrenerek bu yaşlara geldik. Bundan sonra öyle şeyler yok."  dedi.