Magazin 26.05.2019 23:48

Hayranları dizi setine bastı

İzlenme rekorları kıran "Hercai" dizisi, yeni bir star yarattı. Başrol oyuncusu Ebru Şahin, canlandırdığı Reyyan rolüyle sadece Türkiye'de değil, yurtdışında da fenomen haline geldi.
Hayranları dizi setine bastı

 Şimdi dünyanın dört bir yanından Ebru Şahin’e mektuplar yağıyor, dizi setine gelen hayranları güzel oyuncuyu uzaktan da olsa görebilmek için saatlerce bekliyor.

Dizi dünyasında Ebru Şahin dönemi başladı. Başrolünü üstlendiği “Hercai” dizisi, güzel oyuncuyu kariyerinde zirveye taşıdı. Ünü ülke sınırlarını aşan Şahin, Kanada’dan Avustralya’ya, Rusya’dan Ortadoğu ülkelerine kadar dizinin yayınlandığı her yerde geniş bir hayran kitlesi edindi.

EKRAN FENOMENİ

İmkansız bir aşkın umutsuz kahramanı Reyyan’ı canlandıran Ebru Şahin, duru güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla seyircileri o kadar etkiledi ki bir ekran fenomeni haline geldi. Dizinin Mardin-Midyat’taki seti de Ebru Şahin hayranlarının baskınına uğramaya başladı.
SAATLERCE BEKLİYORLAR

Şimdilerde dünyanın dört bir yanından Mardin’e mektuplar yağıyor, sete gelen hayranları güzel oyuncuyu uzaktan da olsa görebilmek için saatlerce bekliyor. Sevenleriyle sıcak bir ilişki kuran Ebru Şahin de yurtiçi ve yurtdışından kendisini görmek için gelenlerin bu sevgisini karşılıksız bırakmıyor, onlarla sohbet ediyor, fotoğraf çektiriyor.


ŞANLIURFA’DA İZDİHAM YAŞANDI

“Hercai”nin yeni bölümlerinin çekimi için geçtiğimiz gün Şanlıurfa’ya giden Ebru Şahin, orada da büyük ilgiyle karşılandı. Onu ve dizideki partneri Akın Akınözü’nü görebilmek için sete giden yaklaşık 3 bin kişi, bölgede izdiham yaşanmasına neden oldu. Çekimler sona ermesine rağmen saatlerce dağılmayan kalabalık, set görevlilerine zorlu anlar yaşattı. Sette 6 saat boyunca mahsur kalan Ebru Şahin ve Akın Akınözü, emniyet yetkililerinin desteğiyle alandan çıkarılıp otellerine götürüldü.