Vakıf Katılım web
Magazin 19.11.2019 00:30 Güncelleme: 18.11.2019 22:21

'Hayatım Film Olsun İsterim'

Deniz Seki, son albümünde Ahmet Kaya'nın efsane şarkısı "Nerden Bileceksiniz?" i tekrar yorumlamış ve şarkıyı geçtiğimiz hafta yayınlanan kliple dinleyicilerin beğenisine sunmuştu.
'Hayatım Film Olsun İsterim'

Seki geçtiğimiz gün katıldığı radyo programında Youtube’da 5 günde trend listesinde ilk 10’a giren klibin yakaladığı başarı ve sevenlerinin şarkıya gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

 Geçtiğimiz gün Kral Fm‘ de Mehmet Akbay’ın nam-ı diğer Gezegen Mehmet‘in programına konuk olan Deniz Seki hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Program yayını sırasında hayranlarından #çekgönder hashtag’i ile kendisine görüntü gönderilmesi çağrısında bulunan Seki’ye sevenleri kayıtsız kalmadı. Seki’ye radyo yayınında “Nerden Bileceksiniz? şarkısı çalınırken dünyanın dört bir yanından 4 binin üzerinde video gönderildi. En beğendiği video görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Deniz Seki bu ilgiye teşekkür etti.

 Programda Gezegen Mehmet‘in sorusu üzerine “Hayatımın film olmasını da çok isterim. Adı da ‘Yalnız Deniz’ olabilir. Filmi 5 sene sonra çekeriz belki” cevabını veren Seki, senaryo için de aklında bir isim olduğunu söyledi. ‘’Ben sadece şarkı yazabiliyorum, 2 ‘de kitabım yayınlandı ama senaryo yazmak başka bir şey.  Ben hayatımın hikâyesini anlatayım, senaryosunu Hande Altaylı yazsın çok isterim.” diyen Deniz Seki kendisini kimin oynayacağı konusunda ise henüz bir fikrinin olmadığını dile getirdi.