Güncel - Yaşam 03.10.2022 09:00

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi 9 Araştırma Görevlisi alacak

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi 9 Araştırma Görevlisi alıyor.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi 9 Araştırma Görevlisi alacak

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi 9 Araştırma Görevlisi alıyor.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin ilgili maddelerine göre Araştırma Görevlisi alınacaktır.

Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen süreler içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacaktır. Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar Başvuru yapılacak İlgili Birimin Dekanlığına/Müdürlüğüne veya Rektörlük kadrolarında Rektörlüğe ulaşması gerekmektedir. Yanlış birimlere yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Adayların tek bir kadro ilanına müracaat etmeleri gerekmektedir. Birden fazla kadroya başvuran adayların tüm başvuruları geçersiz sayılacaktır.

İstenilen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunulduğu tespit edilenlerin sınavı geçersiz sayılacak ve atamaları yapılmayacaktır. Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek, haklarında yasal işlem başlatılacak ve hiçbir hak talep edemeyeceklerdir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.