Magazin 04.12.2021 04:59

Hande Yener'den gündem yaratacak açıklamalar

Şarkıcı Hande Yener, önceki gün City's Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Aracını beklerken gazetecilerin sorularını cevaplayan şarkıcı, yaptığı birbirinden çarpıcı açıklamalarla dikkat çekti.
Hande Yener'den gündem yaratacak açıklamalar

Yeni yılı Belarus'da sahnede karşılayacağını söyleyen Yener, "Yeni yıl için bir kaç tane sahne kostümü provası için geldim. Yeni yılda kendimi baştan aşağı yeniliyorum. Sıfır kilometre dansçılar sıfır kilometre orkestra olacak. Şarkıcılık hayatım boyunca sadece yeni yılda bir kere evde çalışmadan geçirdim o da hataydı benim için. Eve çok sıkıcı geçtiği için çalışmayı daha çok keyifli buluyorum" dedi.

'Eşek gibi şarkı söylüyorum'

Geçtiğimiz günlerde "Solistler vokalistlere vokal yapıyor" açıklamasını hatırlatılması üzerine yaptığı açıklamalarla adeta yeni bir polemiğini fitilini ateşleyen Yener, "Solistler vokalistlerine vokal yapıyor. Ve vokalistlerine maaş veriyorlar. Bu konuyu son kez anlatıyorum size ve artık çözün bu mevzuyu. Kendi sesine bezerini buluyor vokale koyuyor o orada plak gibi dönüyor. Sahnedeki arkadaş da başka bir meslek icra ediyor. İnsanları kandırıyorlar. İnsanlar bunları alkollü ortamda ne kadar anlayabilir. Bunların yüzde 90'ı diyebilirim. Yıllardır bu böyle devam ediyor. Ben bu konuyu yeniymiş gibi gündem getiriyorum diye düşünmesinler. İyi sesi olanlar çok az kaldı zaten. Onlarda Ajda Pekkan, Sezen Aksu ve Nilüfer. Bu konunun kim üzerine atlarsa üzerine alacak. Kimse sesini de çıkaramıyor bu konu hakkında. Siz gazetecilerde bu konuyu çıkarmamaya devam edin. Kendimi katmıyorum. Ben böyle bir şey yapsam itiraf eder miyim? Afedersiniz ama ben eşek gibi şarkı söylüyorum. Son nefesime kadar şarkı söylüyorum nefesimi de harcıyorum enerjimide harcıyorum. Çünkü ben şarkıcıyım. Başkaları şov yapıyor ve vokalistleriyle idare ediyorlar. Artık bu konuyu bana sormayın siz kendiniz keşfedin. Bu işi böyle yapanda var her meslekte olduğu gibi" şeklinde konuştu.

'Video atsınlar'

Hande Yener, son zamanlarda tartışılan sahne kıyafetleri hakkında ise, "Artık başka bir şey tartışılıyor sahne kıyafetlerinden başka. Herkes buradan yürüyor. Bende diyorum ki sesten yürüyelim, şarkılardan yürüyelim, sahne enerjisinden yürüyelim, onları bi görelim. Video atsınlar hep fotoğraf atıyorlar" dedi.
'Yakında kendi kliniğimi açacağım'
Daha önce yüzüne yaptırdığı işlemlerle gündeme gelen Hande Yener, "Yakında kendi kliniğimi açacağım. Yılbaşı öncesi ufak tefek müdahaleler yapıldı yüzüme. Yılbaşına hazırlık. Yakın zamanda kendi kliniğimi açıyoruz. Onun için uğraşıyoruz" dedi.

'Ben hep genç bir enerjiye sahibim'

Şarkıcı, "Hande Yener yaşlanmaktan korkuyor mu?" sorusuna ise "Yaşlanmak değil, yaşlılık enerjisine geçerseniz ruhumuz yaşlanıyor zaten. Ben hep genç bir enerjiye sahibim. O yüzden fiziksel olarakta bunu yakalamaya çalışıyorum. Ruhsal olarakta. Hepsi bir arada. Ne kadar önceden el koyarsanız olaya yaşlanmanız o kadar gecikir. Bunu ertelemek mümkün. Bende doktorlarıma diyorum ki bir beş yıl daha kazanayım bir işlem daha yapıyoruz. 10 yıl kazanayım bir işlem daha yapıyoruz. Siz gazeteci arkadaşlarıma da bu jesti yapmak istiyorum kiliniğimda ve bu enerjiyi sizde getirmek istiyorum. Bütün sevdiklerime bu işlemi yapacağım herkes kendisini iyi hissedecek. Öyle erkenden yaşlanmak. çökmek yok" yanıtını verdi.

'Evliliğe karşıyım'

Yaklaşık üç yıldır İranlı Misha Michael Mehdikhan ile mutlu bir beraberliğinin olduğunu söyleyen Hande Yener evliliğe karşı olduğunu söyledi. Şarkıcı, "Çok güzel giden bir ilişkim var. Hatta yeni bir şarkı yaptık. benim evlenmeye hiç niyetim yok. Sebebim yok evlenmek için. Çocuğum da var. Zengin koca avında da olmadığıma göre evlenmem için bir sebep yok. İnsanlar ya çocuk için evleniyor ya da para için evleniyor. Ben büyük bir aşk göremiyorum ortada kusura bakmasınlar. Aşık olanlara tabii ki başımızı saygından dolayı eğeriz onlara. Ben zaten evlilik konuda o hatayı bir kere yaptım 20 yıl önce. 20 yılda bir kere evlendim. Bakın nasıl akıllandıysam bir daha yapmıyorum" dedi.