Vakıf Katılım web
Magazin 19.02.2020 00:30

HALUK LEVENT'TEN GÜNSELİ DENİZ'E BÜYÜK DESTEK!

Geçtiğimiz gün bilet satışlarının tükendiği yoğun bir kalabalık eşliğinde Florya Hayal Kahvesi'nde ertelenen konserini gerçekleştiren Türkiye'nin en güçlü sesi ''Haluk Levent'', sahnesinde sevenlerine unutulmaz bir hikaye anlatıp misafir değil aileden diye sahnesine davet ederek ''Günseli Deniz'' sürprizi yaptı.
HALUK LEVENT'TEN GÜNSELİ DENİZ'E BÜYÜK DESTEK!

Seyircilerin arasında dolaşarak şarkılarını söyleyen ''Haluk Levent'', çocukluğunu bildiği güzel sanatçı ''Günseli Deniz''i orada görünce alnından öpüp sarılarak sahnesine davet etti.

''Haluk Levent'' genç sanatçı Günseli Deniz ile ilgili sahnede;

''Günseli'nin küçüklüğünü biliyorum daha ufacıktı benim albümlerime vokal yapardı, Samoslu Dimitris’te duyduğunuz bayan vokal onun 15 yaşındaki halidir. Evde beraber türküler söylerdik. Gesi Bağları’nı söylerken seninle beraber sahnede söyleyeceğim bu türküyü demişti bugün de o türküyü söyleyeceğiz beraber ve yarım kalan bir hayali tamamlayacağız.

''Günseli Deniz'' sahne arasında basın mensupları ile gerçekleştirmiş olduğu röportajda ''Haluk Levent''in kendisine olan büyük desteği ile ilgili ise şu sözleri söyledi;

''Haluk Levent'' her şeyden önemlisi bana her zaman gönlünden geçen müziği yap diyor, ben de öyle yapacağım o zaten benim arkamdaki dağ ve büyük bir destek o yüzden o yanımdayken kendimi çok daha güçlü hissediyorum. 15 yaşındaydım onu tanıdığımda ve dileğim onun gibi saat, zaman, yer fark etmeden büyük kalabalıklara konserler vermek. Bu yolda da akıl hocam olarak onun öğütlerini dinliyorum.”

Yıllar sonra sahnede Günseli Deniz’in küçüklügünde beraber söyledikleri türkülerden birini söyleyen Haluk Levent ve Günseli Deniz'in seyirciye yansıyan güzel enerjisi ''Günseli Deniz''in de büyük alkış alan güçlü sesiyle birlikte eşsiz bir müzik ziyafetine dönüştü. “Günseli Deniz”e yoğun kalabalık tek bir ağızdan sahnede eşlik ederek geceyi unutulmaz kıldı.