Magazin 20.11.2019 10:36

Hadise iz bırakacak

Türk pop müziğinin en güçlü kadın temsilcilerinden Hadise, şıklığı ve sahnedeki performansı ile izleyenleri büyüledi. Sheraton Istanbul City Center, Hadise'nin muhteşem konseriyle görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı.
Hadise iz bırakacak

Sahne öncesi basın mensupların karşısına geçen Hadise, konserden konser biraz tükenmiş bir haldeyim ama adrenalin ile beraber hazır oluyorum dedi. Sahneye çok hızlı bir şekilde hazırlandığını dile getiren Hadise, saç, makyaj, kıyafet ve takılar dahil 1 saat içinde hazırlandığını söyledi.

Sahne kıyafetlerinin tasarımı size mi ait sorusu üzerine Hadise ‘ bazen bazı kıyafetleri kendi vücuduna göre adapte ettiğini, asla başkasının tasarımının kendisine ait olmadığı halde benim demediğinin altını çizdi.

Kendi markanızı çıkarmayı düşünüyor musunuz sorusu üzerine Hadise ‘ iki gün önce bunun üzerine toplantı yaptık ekibimizle. Olabilir. Öyle bir şey var aklımda şu an için değil. İsterim ama. Kıyafette, makyaj da, takıda olur. Her alanda olabilir. Doğru anda yapmak lazım şu anda kendimi hazır hissetmiyorum açıkçası’ dedi

Hala olduğunun hatırlatılması üzerine ‘henüz iş yoğunluğumdan dolayı erkek kardeşimin yanına gidemedim. İki güne kadar yanına gideceğim. Çekimlerde bile hep takip ettim doğumu. Çok mutluyum’ dedi. Hakkında basında çıkan hayatımda biri var ama söylemem haberlerine de açıklık getiren Hadise ‘ başkası gibi sevgilim olsa bile ne sosyal medya hesaplarımda paylaşırım ne de söylerim. Bu benim tarzım değil’ dedi.

İş ve cemiyet hayatından önde gelen isimlerin katıldığı gecede sahne alan Hadise, kendisine eşlik eden iki dansçısı ve müzisyenleri ile hem göze hem kulağa hitap ederek unutulmaz bir şov sergiledi.

‘Aşk Kaç Beden Giyer’ ve ‘ Biz Burdayız’ şarkıları ile sıkı bir başlangıç yapan Hadise ‘Hoşgeldiniz, bizde üzüntülü şarkı yoktur. Eğlenmeye hazır olun’ diye teşekkür ettikten sonra ‘Mesajımı Almıştır O’ ile devam etti.

Sahnede kendisine hediye edilen çiçeği aldıktan sonra teşekkür eden Hadise, 1,5 saat süren performansını izlemeye gelen seyircisine unutulmaz bir gece yaşattı.  Hadise, sahnede siyah ve altın renkte diz üstü, kuyruğu olan elbisesi ile her zaman ki gibi göz kamaştırdı.

Hadise, ayrıca 'Deli Oğlan', 'Prenses', 'Süpermen', 'Nerdesin Aşkım', 'Şampiyon', 'Geliyorum Yanına' gibi hitlerini söyleyerek gecenin coşkusunun bir an bile azaltmadı.ARSLAN GÜVEN