Vakıf Katılım web
Magazin 03.12.2021 04:11

GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEYEN ''NUR ORUÇ''TAN YENİ SİNGLE!

Dikkat çeken güzelliğinin yanı sıra geçtiğimiz aylarda yayınlamış olduğu ''Arasam da Açma'' şarkısıyla sektöre iddialı bir giriş yapan ''Nur Oruç''; çok ara vermeden yeni şarkısı ''İyi misin Bari'' ile dinleyicisiyle buluştu.
GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEYEN ''NUR ORUÇ''TAN YENİ SİNGLE!

Sözü ve müziği Zülfi Badalov'a ait olan şarkının aranjesinde ise başarılı müzik adamı Tarık İster'in imzası yer alıyor. ''İyi misin Bari''nin mix'i Utku Ünsal'a, masteringi ise Emre Kıral' ait.

Üniversite eğitimini matematik bölümünden mezun olarak tamamlayan, küçük yaşlardan beri müziğe ilgi duyan ve aynı zamanda kendi bestelerini yazan güzel sanatçı; bir yandan kendi giyim markasının yönetimini de sürdürüyor.

Sektörün başarılı yönetmenlerinden Ferit Çetinkaya'nın imzası olan klipte; biten bir aşk hikayesi konu alındı. ''Nur Oruç''un yıllar içindeki değişiminin ve güzelliğinin detaylarından oluşan klip kalabalık bir ekip eşliğinde 1 günde tamamlanarak izleyicisiyle buluştu. Şarkının aranjesini üstlenen Tarık İster de sürpriz yaparak klibin sonunda ''Nur Oruç'' a eşlik etti.

''Nur Oruç''un yeni şarkısı ''İyimisin Bari'' tüm müzik platformlarında ve klibi NetD kanalında yayında!