Magazin 01.10.2020 03:00 Güncelleme: 30.09.2020 18:12

GUSTAVO AİLESİNİN AKVARYUM GEZİSİ

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Luiz Gustavo, önceki gün eşi Milene Marques Silva ve oğulları Milan Marques Dias ile İstanbul Akvaryum'da görüntülendiler.
GUSTAVO AİLESİNİN AKVARYUM GEZİSİ

LUİZ GUSTAVO

GUSTAVO AİLESİNİN AKVARYUM GEZİSİ

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Luiz Gustavo, önceki gün eşi Milene Marques Silva ve oğulları Milan Marques Dias ile İstanbul Akvaryum’da görüntülendiler. Ailece Amazon ormanlarında yaşayan hayvanları, penguenleri ve köpek hayranlıkla izleyen Gustavo, gün boyunca keyifli vakit geçirdi. Gün batımı eşliğinde Meos Balık’ta ailesiyle akşam yemeği yiyen Luiz Gustavo, yemeğin ardından bulunduğu yerden ayrıldı. Yıldız futbolcu, vale noktasında aracını beklerken kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen Fenerbahçeli taraftarları da kırmadı.

HAKAN BALTA

ÇOK MUTLUYUM...

Galatasaray’ın eski futbolcusu Hakan Balta, önceki gün Aqua Florya AVM’de görüntülendi. Sabah saatlerinde geldiği alışveriş merkezinde sipariş verdiği ürünleri alıp kısa süre sonra AVM’den ayrılan eski futbolcu, vale noktasından aracını teslim alarak evinin yolunu tuttu. Balta,” Tekrar takım içinde bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Galatasaray’da idari heyette Futbol Direktörü Şükrü Hanedar ile birlikte mesai harcayacağım.” Diye konuştu