Güncel - Yaşam Kaynak: (İHA) 04.04.2017 18:12 Güncelleme: 04.04.2017 19:41

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik. Irak Kürt Bölgesel Yönetimine tepki ve uyarıZonguldak - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimini uyardı.
Günün özeti
Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Irak Kürt Bölgesel Yönetimine tepki ve uyarı

Zonguldak - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimini uyardı.



Ölü sayısı 95’e yükseldi

İdlib - Suriye’de rejime ait savaş uçakları, İdlib’in güneyindeki Han Şeyhun bölgesine klor gazlı saldırı gerçekleştirdi. Olayda 95 sivil öldü, yaklaşık 400 kişi de gazdan etkilendi.

...

Gabar’da 3 şehit !

Şırnak - Valilik, Gabar Dağında teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettirmeleri sonucu, 3 askerin şehit olduğunu, 5 askerin yaralandığını açıkladı. Valilik, bölgedeki operasyonda 5 teröristin de etkisiz hale getirildiğini duyurdu.



Alparslan Türkeş kabri başında anıldı

Ankara - Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucu genel başkanı Alparslan Türkeş, kabri başında anıldı.



"Kılıçdaroğlu’nun yalanlarını arka arkaya dizsen..."

Yozgat - Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun sürekli yalan söylediğini ifade ederek, “Biz 14 senede 350 kilometre tünel yaptık Türkiye’de. Kılıçdaroğlu’nun yalanlarını arka arkaya dizsen 600 kilometre ediyor. Bu kadar da olmaz be kardeşim” dedi.



Vekilinin ’denize dökeriz’ sözüne tepki gösterdi

Ankara - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un "Referandumda ’evet’ çıkarsa hepinizi denize dökeriz" sözlerine tepki göstererek, “Milli iradenin üzerinde hiçbir güç yoktur. Öyle asarım, keserim, denize dökerim bunlarla olmaz. Her arkadaşımın, her siyasetçinin diline hakim olması lazım” dedi.



7 ilde operasyon: 41 gözaltı kararı

Ankara - Sayıştay’daki FETÖ soruşturması kapsamında, 7 ilde operasyon başlatıldı. Soruşturma kapsamında 41 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.



Bitlis’te 14 terörist öldürüldü

Bitlis - Tatvan’da 8’i kadın 14 terörist silahları ile birlikte ölü ele geçirildi, örgütün üst düzey bir yöneticisi de yakalandı. Operasyon anı ise saniye saniye kameralara yansıdı.



Halk otobüsünde maganda dehşeti kamerada

İstanbul - Bir halk otobüsü şoförü, kartındaki yetersiz bakiye nedeniyle tartıştığı yolcunun saldırısına uğradı. Kavgayı ayırmaya çalışanlara da saldıran yolcu, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.