Magazin 02.07.2020 03:00

Günsu'dan müzik dünyasına "TENKİT"

Günsu İnce, 2014'te çıkardığı "Acıtır Mesafeler" albümünden tam 6 yıl sonra yepyeni bir single'la dönüyor. "Tenkit" adlı şarkı, 1 Temmuz'da Azka Müzik tarafından müzikseverlere sunuldu.
Günsu'dan müzik dünyasına

Günsu İnce, müzik dünyasına ilk adımı 2014 yılında çıkardığı “Acıtır Mesafeler” albümüyle attı. Adını Serdar Ortaç imzalı şarkıdan alan albümde Tarkan’ın “Çok Ararsın Beni” parçasına da yer veren İnce, tam 6 yıl sonra iddialı bir single hazırladı.

 1 TEMMUZ’DA ÇIKTI

Söz ve müziği Onurr’a (Onur Özdemir) ait “Tenkit” şarkısının aranjesine ise Kaan Gökman imza attı. Single, 1 Temmuz’da Azka Müzik etiketiyle dijital platformlarda yer aldı.. Şarkıya çekilen klip de aynı tarihte müzikseverlerle buluştu. Klibin yönetmen koltuğunda oturan isim ise Emrah Özbilen.

HAYALİM GERÇEK OLDU

Günsu İnce, şarkının klibi için Kilyos’taki Suma Plajı’nda kamera karşısına geçti. Şarkıcı, bu çalışmayla birlikte bir hayalini de gerçeğe dönüştürdü: “Daha önce birçok kez Suma Plajı’na gittim. Oradaki dekorları çok etkileyici buluyordum ve hep ‘Burada klip çekeceğim’ diyordum. ‘Tenkit’ klibiyle birlikte bu hayalim gerçek oldu.”

ÜNLÜ MANKENİN KARDEŞİ

Bir dönem modellik de yapan Günsu İnce, ünlü manken Aysu Baçeoğlu’nun kardeşi. Müzik aşkı uğruna podyumlara veda edip kariyerine farklı bir yön veren İnce’nin şarkı söylemek dışında en büyük hobisi resim. Yağlı boya tablolar yapan genç yetenek, sosyal medyada da ilgiyle takip edilen bir isim.