Güncel - Yaşam 11.01.2018 13:39

Güney Marmara'ya geciken kış hafta sonu geliyor

Geçen hafta sonunda adeta baharı yaşayan, hafta içini ise 15 derece civarında geçiren Güney Marmara'da pazar günü hava sıcaklıkların 3 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.
Güney Marmara'ya geciken kış hafta sonu geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Güney Marmara'da hava sıcaklıkları, pazartesi gününden bu yana 15 derece civarında seyretti.

Geçen hafta sonunda hava sıcaklığının 17-18 derece olduğu Bursa'da en yüksek sıcaklığın 13 Ocak Cumartesi günü 10, 14 Ocak Pazar günü ise 3 dereceye gerilemesi bekleniyor. Kentte pazar gününün karla karışık yağmurlu geçmesi öngörülüyor.

Balıkesir'de ise en yüksek sıcaklığın cumartesi günü 8, pazar günü ise 3 dereceye kadar düşeceği ve kar yağacağı tahmin ediliyor.

Çanakkale'de de hafta sonu havanın yağmurlu ve çok bulutlu alacağı öngörülüyor. Kentte en yüksek hava sıcaklığının cumartesi günü 8, pazar günü ise 5 dereceye inmesi bekleniyor.

Marmara sahil kentlerinden Yalova'da en yüksek sıcaklığın pazar günü 4 dereceye düşeceği, karla karışık yağmurun etkili olacağı tahmin ediliyor.

Güney Marmara'da hava durumu, gelecek hafta başı da soğuk ve yağışlı olacak.