Magazin 05.07.2020 03:00

GÜNDEŞ SEZONU AÇTI! 

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Gündeş geçtiğimiz akşam Sueno Hotel Deluxe Belek'te verdiği muhteşem konserle yaz sezonunu açtı.
GÜNDEŞ SEZONU AÇTI! 

Pandemi sebebiyle 3 aylık ara sonrası sahne alan Gündeş, ilk olarak 2020 yılbaşı konserinde kullandığı 4 tarafı ledlerle kaplı sahnesinde 40kişilik ekibiyle muhteşem bir konsere imza attı. 

 ‘DİKKATLİ’ KONSER! 

 Güzel yorumcu Ebru Gündeş, konserine şu sözlerle başladı; "Birbirinden değerli ve özel geceler yaşadık ama bu gece çok farklı. Biliyorsunuz önemli bir süreçten geçiyoruz. Otelimiz bu konuda ilk uygunluk belgesini alan otel. Hala dikkatli olmamız gereken bu süreçte eğlenceğiz, beraber şarkılar söyleyeceğiz ama yine mesafemize dikkat ederek ve maskelerimizle bir gece geçireceğiz.”

Kendisinin özellikle bu konuda çok hassas olduğunu dile getiren Gündeş, "Az önce içerde gözlerime makyaj yapılırken, yüzümde maskem vardı. Göz makyajım yapıldıktan sonra maskemi çıkarıp kalan makyajımı kendim tamamladım. İnşallah daha güzel günlerde beraber olacağız" dedi.

 Sahnelerinde yaptığı yeniliklerle her sezon konser trendlerini belirleyen Gündeş, ilk kez 2020 yılbaşı gecesinde kullandığı, tavanı ledlerle kaplı sahnesinde Marchesa marka payetli elbisesiyle sahne aldı. Gündeş, sevilen şarkıları ve güçlü yorumuyla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.