Magazin 25.06.2022 04:19

GÜÇLÜ VE İDDİALI TARZI İLE KİTLESİNİ BÜYÜTÜYOR!

Yeni nesil müziğin başarılı temsilcilerinden Sena Şahin, sözü ve müziği kendisine ait olan 'Bilir Misin' adlı hareketli şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunuyor.
GÜÇLÜ VE İDDİALI TARZI İLE KİTLESİNİ BÜYÜTÜYOR!

Müzik dünyasında üretkenliği ile dikkatleri üzerine çeken Sena Şahin, ‘Bilir Misin’ için ‘Bugüne kadar yazdığım en neşeli şarkı.’ yorumunda bulunuyor.

Şarkısında 80’lerin funk popuna modern dokunuşlar katan Sena Şahin, dinleyenlerine yoğun bir enerji kazandırıyor.

Düzenlemesi Denizkan Boz ve İbrahim Tellaloğlu’na ait olan şarkının mix ve mastering’ini Tarık Ceran üstleniyor.

Küçük yaşlardan itibaren çaldığı piyano sebebiyle R&B, caz ve soul türlerinden etkilenen Sena Şahin, profesyonel müzik yaşantısında yayınladığı şarkıları ise türsüz ve zamansız olarak tanımlıyor.

Düş, Baştan Başla, Pusula, Bana Yalanlar Söyle ve Bu Gece gibi birçok şarkısıyla büyük beğeniler kazanan Sena Şahin’in 2021 yılında müzikseverler ile buluşturduğu ‘’Sonu Var Mı’’ ve ‘’Kendine İyi Bak’’ adlı şarkıları iddialı Netflix yapımlarından ‘’Kuş Uçuşu’’ dizisinde yayınlanmasının ardından kendisine büyük bir kitle kazandırmıştır.

Yakaladığı güçlü çıkışı her projesinde sürdüren Sena Şahin’in yeni şarkısı ‘Bilir Misin’, ‘New Wave’ etiketi ile tüm dijital platformlarda yayında!

Genç sanatçı Sena Şahin, yeni şarkısı ‘’Bilir Misin’’ ile ilgili duygularını şu şekilde paylaşıyor;

“Bu şarkıyı yazarken içimdeki çocuksu tarafı ilk kez vokalimde ve sözlerimde tam olarak hissettim. Çalınan kemanlar, gitarlar ve diğer canlı enstrüman kayıtları inanılmaz nostaljik bir tat kattı parçaya. Yeni nesil bir pop yaptım diyebilirim. Ben bu kadar eğlenceli parçalar yapmakta çok zorlanırdım ve “Bilir Misin” bendeki bu korkuyu ve zorluğu kırdı. Bu açıdan da söz yazarlığımı çok geliştirip dönüştüren bir parça oldu. Bu şarkıyı yaparken Ajda Pekkan’dan Sezen Aksu’ya kadar dinlediğim herkesten ilham aldım. Son dönemlerimde böyle efsanelerimizden ve klasiklerden çok beslendim.’’

Biyografi

Sena Şahin (20 Aralık 1999, Şişli, İstanbul)

Türk müzisyen, şarkıcı ve söz yazarıdır. Kariyeri 2020'de yayınladığı ilk şarkısı ‘Düş’ ile başlamıştır. Sekiz yaşından itibaren piyano ile ilgilenen Sena, on altı yaşına geldiğinde aldığı şan dersleri ile müzikal yeteneğini geliştirmiştir. İlk dönemlerinde sözlerini piyanosunda çaldığı melodilerle birleştirirken, R&B, caz ve soul türlerinde şarkılar bestelemiştir. Son dönemlerde bestelediği şarkıları ise türsüz ve zamansız olarak tanımlayan Sena, ritimlerle oynamayı seviyor ve onları sözleriyle birleştiriyor. Bestelerini tanımlamalarla sınırlandırmak istemediğini söyleyen genç sanatçı; 2021 yılında yayınladığı Sonu Var Mı ve Kendine İyi Bak'ın Netflix'te yayınlanan ''Kuş Uçuşu '' dizisinde kullanılması ile çok geniş bir kitleye kendini göstermiştir. Sena, eğitim hayatında ise İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda müzikal tiyatro eğitimi aldı ve İtalya’ya gidip bir sene sanat tarihi okudu. İkinci üniversitesi Marmara Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun olan sanatı, şimdilerde Galatasaray Üniversitesi’nde Marketing Strategy alanında yüksel lisansa hazırlanıyor.