Gayrimenkul 28.10.2019 22:04

Gordion AVM'den sevimli dostlarımıza 1 ton mama

Gordion AVM'nin 10'uncu yaşı vesilesiyle gerçekleştirilen "MamaFest" etkinliğinde, sokak hayvanları için bağışlanan 1 ton mama, Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin de katıldığı bir törenle büyükşehir hayvan barınağına teslim edildi.
Gordion AVM'den sevimli dostlarımıza 1 ton mama

ANKARA’DA 150'den fazla mağazası ile hizmet veren Gordion Alışveriş Merkezi’nin, 10’uncu yıl kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirdiği “MamaFest” etkinliğinde toplanan 1 tonluk mama, sokak hayvanlarına bağışlandı. Ankara Büyükşehir belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde dün gerçekleşen törene, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de katıldı.

Mansur Yavaş’tan Gordion AVM’ye teşekkür

Bu anlamlı proje için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Gordion AVM’ye teşekkür mesajını ileten yetkililer, “Bu tarz sosyal sorumluluk projelerini desteklemeye her zaman devam edeceğiz. Belediye olarak bizler de sokak hayvanlarına yönelik yeni projelerin hazırlığı içerisindeyiz” dedi.

Gordion AVM Müdürü Selin Anıl Oktay da “Etkinlik kapsamında 1 ton mama bağışı toplandı. Böyle anlamlı bir projede yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Başkanımıza ve tüm belediye çalışanlarına desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz” diye konuştu. Konuşmaların ardından, 27-29 Eylül’de gerçekleşen etkinlikte toplanan 1 ton mama, büyükşehir barınağına teslim edildi.