Magazin 14.02.2020 00:30

GÖKHAN TÜRKMEN'DEN SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL

Gökhan Türkmen'in Sevgililer Günü'ne özel yaptığı "Kağıt" parçası, Fransızca versiyonu "Bout D'Histoire" ile birlikte 14 Şubat'ta tüm dijital platformlarda yerini alıyor.
GÖKHAN TÜRKMEN'DEN SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL

Her iki versiyon da polifonik yapısı ve güçlü orkestrasyonuyla dikkat çekiyor. Söz ve müziği Gökhan Türkmen’e ait olan parçada Türkmen’in naif sesi, Country Jazz tınısı ile bütünleşik çok sesli bir armoni yaratıyor. Aşık bir adamın kağıt metaforu ile duygularını aktardığı keyifli parçanın prodüktörlüğünü Tunç Çakır, düzenlemesini ise Atıl Aksoy üstlendi. Fransız sanatına olan ilgisini müzik ile birleştiren Türkmen, Nathalie Reins’in Fransızca çevirisini yaptığı parçanın kayıtları için sanatçı uzun süre diksiyon eğitimi aldı.

İlk kez 14 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde Almanya ve Viyana konserlerinde seslendireceği parçalar, 2020 Eylül ayında tamamlanacak albümü için platformlarda yerini alıyor.

 Klip Romantizm Kokuyor

Kağıt ve Bout D’Histoire’nin klipleri İstanbul sokaklarında çekildi. Siyah beyazın romantizmiyle dikkatleri çeken klibin yönetmenliğini Bora Çifterler üstlendi.