Magazin 23.01.2023 04:41

GÖKHAN TÜRKMEN 2023 TÜRKİYE TURNESİ BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ KONSERİ İLE BAŞLADI

Gökhan Türkmen; 2023 yılında Türkiye Turnesine, biletleri günler öncesinden tükenen Bostancı Gösteri Merkezi konseri ile başladı.
GÖKHAN TÜRKMEN 2023 TÜRKİYE TURNESİ  BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ KONSERİ İLE BAŞLADI

Müzisyen kimliği ve üretimleriyle son yıllarda güçlü projelere imza atan Gökhan Türkmen,  2023 yılına dev bir proje ile giriş yaptı.  Bostancı Gösteri Merkezi konseri ile başlayan Türkiye turnesi, farklı şehirlerinde vereceği konser maratonun ilk durağı olma özelliğini de taşıyor.

Turnenin biletleri bubilet.com.tr ve biletinial.com sitelerinde satışa açıldı.

Biletleri günler öncesinden tükenen Bostancı Gösteri Merkezi konserine Olmadı şarkısı ilebaşlayan Gökhan Türkmen sonrasında söylediği Aşk Lazım ile seyircisinin katılımı ile büyük bir coşku dolu atmosfer yarattı. Gt Band'in sahnede eşlik ettiği konserde Türkmen 'Bostancı burası benim doğduğum semt. Çok konser izledim burada. 1 aydır konserlere ara vermiştim. Uzun zaman sonra burada sizlerle olmanın heyecanını yaşıyorum' dedi. 3 saate yakın sahnede eski ve yeni sevilen hitlerini seyircisi ile dev bir koro halinde söyleyen Türkmen, şarkılarıyla kimi zaman dans ettirdi kimi zamanda duygulandırdı.

Konserin sürprizi: Ceylan Ertem

Kariyeri boyunca yıllardır dinleyicisi ile sağlam bir köprü kurmayı başaran Türkmen, konserin ara bölümünde elinde gitarı ile en sevilen 4 şarkısını akustik olarak söyledi.

Konserin en özel ve güzel sürprizlerinden biri de Ceylan Ertem oldu. Türk pop müziğinden sesini, şarkılarını ve yorumculuğunu en beğendiğim gerçek şarkı söyleyebilen nadir isimlerden dediği Gökhan Türkmen ile sahnede 'Kadınım' şarkısını birlikte yorumladılar.

Kariyerinde her zaman büyük adımlar atan Türkmen, dinlenme rekorları kıran Mahşer ile 2022 yılında sadece youtube’da 80 milyondan fazla izlenme oranı elde ederken, dijital müzik platformlarının listelerinde 1 numara olma başarısını yakaladı. Dünyayı saran pandemi döneminden günümüze kadar albümler ve tekli çalışmalar yayımlayan Türkmen, kollektif çalışmaların içinde de yer alarak farklı müzik türlerindeki üretimlerini sundu.

2012 yılından bugüne kadar dijital gelirini bağışladığı şarkıları ile 3 orman tamamladı.