Vakıf Katılım web
Magazin 25.05.2018 10:45

Gökhan Kırdar'dan Biofrekans Müzik Performansı

Geçtiğimiz günlerde akciğerlerindeki bir rahatsızlık nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan Türk müziğinin deneyimli ismi Gökhan Kırdar, doktorlarının izin ve tavsiyelerine uygun şekilde 30 Mayıs'ta Zorlu PSM Drama Sahnesi'nde farklı bir gösterisiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor."
Gökhan Kırdar'dan Biofrekans Müzik Performansı

Yerine Sevemem”, “Üstüme Basıp Geçme”, “Yağmur” gibi unutulmayan şarkıları ve "Kurtlar Vadisi", "Haziran Gecesi", "Yabancı Damat", "Kayıp" gibi başyapıt olmuş film ve dizi müzikleriyle uluslararası hayran kitlesi edinen Kırdar, 30 Mayıs’ta ilk kez sahneleyeceği müzik, dans ve video sanatlarının birarada olduğu yeni projesi “OQ Show" Healing yani rezonans ve frekans müziklerle iyileşmenin deneyimleneceği farklı bir seçki ile sahne alacak. Geçirdiği rahatsızlığın ve yaşadıklarının sahneye çıkmasına engel olmayacağını bu konserin iyileşme sürecinin bir parçası olduğuna inandığını söyleyen Kırdar, doktorlarının kontrolünde performansını sergileyecek.

 Türk müziğine “Yerine Sevemem”, "Üstüme Basıp Geçme", “Yağmur” gibi dillere düşen şarkılar kazandıran, son yıllarda ise müziğinin titreşimlerini iyileştirmeye adayan Gökhan Kırdar müzik, dans, video sanatlarını meditasyon diliyle bir araya getirdiği şovuyla izleyenlere farklı bir deneyim yaşatacak. Atlantis Yapım iş birliğiyle gerçekleştirilen "Vestel Gururla Yerli Konserleri" kapsamında gerçekleşecek gala gösteriminin Türkiye dahil olmak üzere Avrupa, Amerika, Asya, Afrika ve Avustralya'yı kapsayan "OQ Show" dünya turnesi repertuarında; "Aşkla Düşleyiş" isimli yeni kataloğunda yer alan yepyeni "Cennet" "Dem-i Oz" ve "Hayal Et" albümlerinden eserler yanında, "Serseri Mayın" "Tutunamadım" "Trip" gibi 90'lı yıllarda yayınlanmış albümlerinden hit şarkılar, uluslararası sinema ve tv kanallarında yayınlanmış film ve dizi yapımlarında kullanılan sözlü eserleri de yer bulacak.

 Üç bölümden oluşan gösterinin ilk bölümünde sanatçının yeni ve unutulmaz sözlü eserlerinden oluşan"Aşkla Düşleyiş" kataloğu, ikinci bölümünde film ve dizilere hayat veren eserlerini de barındıran yeni "Sound Trax" kataloğu ve son bölümünde de yeni "SkyGen" kataloğundan seçilmiş iyileştiren biofrekans müziklerle meditatif bir grup seans gerçekleştirilecek.

Bir müzikolog olarak müzik alanındaki deneyimini sağlık üzerine de yoğunlaştıran ve iyileşmeye ihtiyacı olanlar için biofrekans müzikle iyileşme seansları düzenleyen Gökhan Kırdar, bütün kainatın 12 ses frekansı üzerine kurulduğunu ve ses frekanslarının genel sağlık ve hormon düzeni için ne kadar önemli olduğundan yola çıkarak frekans ve titreşimler üzerinde çalışıyor. Bir bebeğin dünya ile ilk temasının duyarak anne karnında başladığının altını çiziyor ve dışarıdan maruz kalınan ve sağlığı bozan her türlü ses frekansları için bedene ve kulaklara nasıl korunma yöntemleri uygulanabileceğine yönelik özel seans ve eğitim programları gerçekleştiriyor.

 ‘Aşkla Düşleyiş’ ‘Sound Trax’ ve ‘SkyGen’ dinleyici ile buluşacak

Usta sanatçı Gökhan Kırdar, müzik biliminden edindiği bilgi ve özel yeteneklerini sağlıkla birleştirdi.

En yeni eserlerini barındıran 3 ana kataloğundan seçtiği çalışmalarını, usta sanatçı Beyhan Murphy’in sahne şovu yönetmenliği ve özel dans koreografisiyle, 30 Mayıs’ta gerçekleşecek sahne şovuyla birlikte ilk kez yayına sunacağını belirten Kırdar,

“İlk dönem sözlü eserlerimin felsefesini de içinde barındıran yeni "Aşkla Düşleyiş" isimli katalog"Aşk" kavramının ruhsal evrelerini anlatıyor. "İlk Aşk", "Ben", "Sen" ve "Biz" olarak adlandırdığım alt başlıkları var. İkinci kataloğum "Sound Trax", hazırladığım film ve dizi müziklerinin yanında esas olarak ana manyetik alanların yönettiği duygu alt başlıklarına sahip. 3. Kataloğum ise "Tüür-Yağmur Duası" 2003 albümüyle temeli atılan 7 ana manyetik frekans ve 12 ana ses aralığı alt başlıklarından oluşan yeni "SkyGen" kataloğum. 30 Mayıs’ta sevenlerimize tüm bu çalışmalarımızı ilk kez bir arada sahneleyeceğiz ve biofrekans müzikle iyileşme deneyimini birlikte keşfedeceğiz.“ dedi.

 Gökhan Kırdar’dan Yepyeni Bir Deneyim: Biofrekans Müzikle İyileşme

 Sevilen sanatçı Gökhan Kırdar, "OQ" artist markasıyla uluslararası “SkyGen Biofrekans Müzikle İyileşme Projesi” adı altında çalışmalar yapıyor. Biofrekans müzikle iyileşme yöntem ve teknikleriyle hem fiziksel hem de ruhsal anlamda kişilerde iyileşme sağlandığını belirten Kırdar, “Skygen ile bedenimizdeki enerji merkezleri bize en iyi hizmet ettikleri titreşimlere uyumlanıyor. Böylece ruhsal ve bedensel hastalıklar ile korkularımızdan arınıyoruz. Organlarımız anne karnından itibaren çeşitli frekanslar ile zaman içinde bozuluyor. Özgün Skygen biofrekans yöntemlerimle organları tarıyor, hastalıkları tespit edebiliyor ve onarıyoruz. Tabii ki, henüz daha hastalanmadan Skygen yöntemlerini uygulamaya başlamak daha önemli. İnsanların yaşadıkları hayatlar onları strese sokarak, sağlıksız ortamlarda yaşamaya zorlayarak, doğadan uzaklaştırarak hastalandırıyor ama SkyGen aracılığıyla kendilerine sunduğum bilim ve sanatsal bilgiyle insanlar kendi öz enerjilerini kullanmaya başlıyorlar. SkyGen’in hedefi hastalanmadan yaşamayı seçen, kendi özlerindeki enerjinin değerini bilerek yaşamayı benimseyen tüm insanları aramıza davet etmek” diye konuştu.