Türkiye - Gündem 20.03.2016 07:24

Genelkurmay Başkanlığı'ndan taziye mesajı

Genelkurmay Başkanlığından, Mardin'in Nusaybin ilçesinde düzenlenen terör saldırısında şehit düşen iki güvenlik görevlisi için taziye mesajı yayımlandı. YENİBİRLİK - Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer verilen mesajda, Nusaybin'de…
Genelkurmay Başkanlığı'ndan taziye mesajı

Genelkurmay Başkanlığından, Mardin'in Nusaybin ilçesinde düzenlenen terör saldırısında şehit düşen iki güvenlik görevlisi için taziye mesajı yayımlandı.

YENİBİRLİK - Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer verilen mesajda, Nusaybin'de devam eden operasyonda bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda bir asker ve bir emniyet mensubunun şehit olduğu, 2 asker ile 3 emniyet mensubunun hafif yaralandığı bildirildi. Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisine devam edildiği kaydedilen mesajda, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet teşkilatımızın mensupları ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza ve kahraman emniyet mensuplarımıza acil şifalar temenni ediyoruz" denildi.