Vakıf Katılım web
Spor 28.09.2020 19:38

Genç Yetenekler Efsane Tenisçi Guy Forget İle Buluştu

OPPO, Fransa Açık Tenis Turnuvası Roland-Garros'ta 5G teknolojisiyle video konferans gerçekleştirerek Davis Kupası Şampiyonu, eski dünya üçüncüsü efsane Guy Forget ile genç tenis oyuncularını birbirine bağladı.
Genç Yetenekler Efsane Tenisçi Guy Forget İle Buluştu

28 Eylül 2020, İstanbul – OPPO, Premium iş ortağı ve resmi akıllı telefon sponsoru olduğu Roland-Garros'ta bu yıl rekabet edemeyen ve maç izleyemeyen genç tenis oyuncularına benzersiz bir fırsat sundu. OPPO Fransa Genel Müdürü Denis Morel, Roland-Garros Turnuva Direktörü ve Davis Kupası Şampiyonu, eski dünya üçüncüsü Guy Forget ile birlikte, genç tenis oyuncularıyla teknolojinin tenis dünyasını gelecekte nasıl değiştireceğini konuşmak için OPPO Find X2 Pro model akıllı cep telefonu kullanarak 5G bağlantısıyla görüntülü bir görüşme gerçekleştirdi.

OPPO'nun 5G özellikli cihazları bu yıl Roland-Garros'un daha da geliştirilmiş 5G ortamında en iyi performansı gösterdi. Küresel genç yetenekleri Guy Forget gibi bir efsaneyle buluşturmak, OPPO'nun 5G teknolojisinin yeteneklerini ve gelişmişliğini ortaya koydu. Bu başarı, Roland-Garros ve OPPO'nun küresel kullanıcılar ve hayranlar için daha iyi stadyum deneyimini geliştirme ve sağlama taahhüdünü yerine getirdiğini de gösteriyor.

Oyuncuları ve hayranları güvenli bir ortamda Roland-Garros 2020'ye geri getirmekten gurur duyduklarını belirten tenisçi Guy Forget, 5G teknolojisini kullanarak yenilikçi deneyimler sunabildikleri için heyecanlı olduklarını belirtti. Forget, Roland-Garros ve OPPO arasındaki iş birliğinin temelinde, yeni nesil şampiyonları, özellikle bu zor zamanlarda bağlantıları kolaylaştırmak ve tenis ile teknoloji arasındaki bağları geliştirmek konusunda güçlendirmenin olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz yıl OPPO, Avrupa'nın ilk 5G özellikli cihazlarını ve Roland-Garros'un stadyumun 5G ağı tarafından desteklenen ilk canlı 8K TV görüntülerini yerinde sergiledi. Bu yıl, ünlü Philippe-Chatrier kortu muhteşem bir çatı ile donatıldı. Yakın bir zamanda birkaç dış saha, maçların düşük ışıkta oynanmasına izin verilmesi için ilk kez ışıklandırılacak. Ayrıca OPPO, bir grup insanın gün batımında tenis oynayabileceği benzersiz bir deneyimi Find X2 Pro ile görüntüleyebilme ayrıcalığına da sahip olacak.