Halkbank web
Ekonomi 28.11.2020 07:00 Güncelleme: 28.11.2020 07:19

GELECEĞE IŞIK TUTAN LİDERLER ÖDÜLLENDİ

A&S Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, Ekonomist ve Capital dergilerinin bu yıl 5.sini düzenlediği 40 yaş altı 40 CEO listesinde yer aldı.
GELECEĞE IŞIK TUTAN LİDERLER ÖDÜLLENDİ

Pandemi döneminde ülkenin ihtiyacı olan tek kullanımlık cerrahi maskelerin üretimi konusunda hızla harekete geçerek, ülkenin en büyük maske tesisini 28 gün gibi kısa bir sürede kuran Uğur Akkuş, 2020 yılındaki liderlik yetenekleri ile en başarılı genç CEO’lar arasına girdi. Ekonomist ve Capital dergilerinin 5 yıldır düzenlediği ve ciro büyüklüğü, iş yapış tarzı ile teknolojiye ve dijitalleşen dünyaya uyum kabiliyetine göre hazırlanan 40 yaş altı 40 genç CEO listesine giren, A&S Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş ödülünü 26 Kasım 2020 tarihinde düzenlenen törende teslim aldı.

- “Gençler sınırları zorlayan adımlar atsınlar”

Ödül töreninde konuşan A&S Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, ödülden dolayı organizasyon ekibine ve çalışanlara teşekkürlerini iletirken gençlere de mesajını paylaştı. Uğur Akkuş, “Türkiye’nin nüfusunun yüzde 40’ını 35 yaş altı gençler oluşturuyor. Türk gençlerinin önümüzdeki dönemde yapacakları projelerinde ve hayallerinde geri adım atmamalarını ve her zaman önlerine bakmalarını tavsiye ediyorum. Sınırları zorlayıcı adımlar atmalarını öneriyorum, tıpkı bizim yaptığımız gibi onlar da hayallerinden asla vazgeçmesinler.” dedi.

- 58 milyar liralık ciro

Pandemi koşulları nedeniyle online düzenlenen törenin açılışında konuşan Ekonomist ve Capital dergileri Yayın Yönetmeni Sedef Seçkin Büyük, genç liderlerin yükselişine ışık tutmak için hazırladıkları listeye bu yıl dahil olan genç CEO’ların, Türkiye’de 58 milyar liralık ciroyu yönettiğini söyledi.