Magazin 25.03.2023 04:58

"Geçip giden günleri geri gelmeyecek"

Özge Özpirinçci eşi Burak Yamantürk ve kızları Mercan ile önceki gün Akmerkez'de görüntülendi.
"Geçip giden günleri geri gelmeyecek"

Babası Burak Yamantürk’e kızı Mercan’ı baş başa bırakan Özpirinçci,” Burak, Mercan’la ilgilenirken biraz alışveriş yapayım” diye konuştu. Avm içerisinde hızlı hareket eden oyuncu, gazetecilerin sorularını ayaküstü  yanıtladı. Deprem felaketine değinen Özge Özpirinçci,” Süreç devam ediyor, deprem bölgesinde 44 gün oldu. Hala daha çadıra ihtiyacı olan insanlar var. Yardımlar nasıl gidiyor, nereye gidiyor? Onları bekliyoruz, dört gözle” diye konuştu.  İşimle  alakalı güzel haberlerim var diyen oyuncu,” Bir tiyatro oyunu ve dijital bir dizi olacak.  Keyfim yerinde çok şükür.  Onun dışında her şey yolunda” dedi.

Tiyatro oyunuyla alakalı konuşan Özpirinçci,” Okuduğum bir kitabın oyunu olacak, kitabın içerisindeki bir hikayeden. Yazarıyla birebir iletişime geçtik. Aynı anda birbirimizi düşünmüşüz, çok güzel bir tesadüf oldu. Açıklayan kişi ben olmayayım, sürpriz” dedi.

Mercan’ı büyüdüğü şahit olan Özpirnçci,” Çok güzel, her günü çok kıymetli. Geçip giden günleri geri gelmeyecek, o yüzden bu dönem çalışmamak bana çok iyi geldi. Başlarda hep çalışmak istiyordum ama çalışmadığım için çok mutluyum.  Onunla birlikte vakit geçirmek çok kıymetli çok güzel” şeklinde konuştu.

Yaşanan depremde sizi en çok etkileyen ne oldu? sorusuna Özpirinçci,” ‘UCİM’ derneğiyle bir arada olduğumuz için Saadet öğretmenle sürekli iletişim içinde olduğumuz için bölgedeki annesiz, babasız kalan çocuklar, kayıp çocuklar. Hala daha kimliği belirlenemeyen çocuklar. Bir sürü insan evladının peşinde, korkunç bir tablo var orada, yaşamayan bilemez. Deprem bölgesinde daha bugün iki tane çocukla görüntülü konuştum, buradan Ege ile Efe’ye selamlar. Telefonumu bulmuşlar bir yerden konuştuk. Yaşadıklarını tek başlarına atlatmaları mümkün değil. Hepsinin psikolojik desteğe ihtiyacı var. Hepsi zamanla. Önce temel ihtiyaçlar sonra bu çocuklarımızın hayata geri dönüşü için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.