Güncel - Yaşam 01.10.2022 09:00

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi alacak

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor.
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi alacak

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri ile Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve atanma kriterleri yönergesi uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

Kadroya başvuracak adayların; Dilekçeleri ekinde özgeçmişi, doktora belgesi, yabancı dil belgesi, 1 (bir) adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, Akademik Yükseltme Puan Tablosu (Detaylı), yayın listesi ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takımı flash bellek, 1 takımı ise basılı olmak üzere toplam 5 takım dosya ile birlikte şahsen veya posta ile başvurmaları gerekmektedir. Ayrıca, kamu hizmetinde bulunanların hizmet belgelerini müracaat dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.

Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 (on beş) gündür.

Başvurular, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta ile yapılacaktır.

Süresi içinde yapılmayan başvurular, eksik belgeli dosyalar ile yapılan başvurular ve posta ile yapılan başvurular zamanında gelmediği takdirde dikkate alınmayacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.