Magazin 25.11.2021 04:40

"Gayet iyi giden bir ilişkimiz var"

Birkan Sokullu, önceki akşam sevgilisi Eda Gürkaynak'la Arnavutköy'de bir araya geldi.
"Gayet iyi giden bir ilişkimiz var"

 İzinli gününü sevgilisine ayıran oyuncu, sonrasında arkadaşları da dahil oldu. Gürkaynak, sevgilisini mekanda bırakıp ayrıldığı sırada soruları yanıtladı. Mekandan erken ayrılmasıyla alakalı konuşan Eda Gürkaynak,”Benim yeni bir projem var, ikinci el bir Pazar yeri yatırım sürecindeyim, o yüzden yoğunum. Birkan’ın da setinden zaman buldukça birlikte zaman geçiriyoruz” dedi.

Birkan Sokullu’ya diziden arta kalan zamanlarda uyum sağlamaya çalışıyorum diyen Gürkaynak,”Birkan’ın işine saygı duyup destekliyorum, oda bana saygı duyup destekliyor. İşler iyi gittiği sürece hiçbir problem yok” dedi.

Oyunculuk yapan birisiyle ilişki yaşamak zor mu? Sorusuna,”Birkan’la olmak bana hiç zor gelmiyor açıkçası. Oyuncu olması da sorun değil, ben onun o krayetif tarafını da seviyorum, dünyasını seviyorum, çokta besleniyorum. O yüzden herhangi bir sorun yaşamıyoruz” diye cevapladı. Sevgilisinin setini ara sıra ziyaret ettiğini söyleyen Gürkaynak,”Pandemi sürecinden dolayı set ziyaretleri çok kısıtlandı, birde onlar çok hızlı bir şekilde çekiyorlar. Çok hızlı bir şekilde dönüyor orada süreç, işine müdahale etmemek adına çok fazla ziyaret etmiyorum. Set çıkışı oyuncu arkadaşlarıyla görüşüyoruz, eğleniyoruz” dedi.

Birkan Sokullu’yu ailesiyle bir araya getirdiği Gürkaynak’a hatırlatılınca,”Gayet iyi giden bir ilişkimiz var, hiçbir şey için acele etmiyoruz. Birbirimizi yükselttiğimiz çok elverişli olduğumuz bir dönemdeyiz” dedi. İlişkilerinin resmiyete dökülmesi için bir beklentisinin olmadığını söyleyen Gürkaynak,”Bu işler hayırlısı, her şey iyi gidiyor. Mutluyum. Acelemiz yok. Benim ailem çok samimidir ve çok seviyorlar Birkan’ı.  Birkan’ı da ilk günden beri tanıyorlar, gayette iyi anlaşıyorlar. Ben çok severim böyle ailecek güzel zaman geçirmeyi” dedi. İlişkilerinde sorun yaşamadıklarını söyleyen Gürkaynak,”Her ilişki de sorunlar vardır ama biz gerçekten muhabbet etmeyi seven sorunlar üzerine durup daha yapıcı olan iki karakteriz. O yüzden böyle aklıma gelen sorunlu bir zamanımız olmadı” şeklinde konuştu. Birkan Sokullu’nun verdiği bir röportajda kendisiyle alakalı övgü dolu sözler sarf ettiği Gürkaynak’a hatırlatılınca,”Bende bir dergiye röportaj verdim, yarın çıkıyor. Bende aynı şekilde ondan bahsettim övgü dolu sözlerle, geri iade ettim o sözleri diyebilirim” şeklinde konuştu. Birkan Sokullu’nun gece gezmesinden rahatsız olmadığını söyleyen Gürkaynak,”Birkan’ın arkadaşlarıyla beraber olması beni hiç rahatsız etmiyor, Birkan çok saygı duyan ve sınırlarını çok iyi bilen bir insan” dedi.

 Sevgilisinin arkasından mekandan ayrılan Birkan Sokullu,”Eda’nın biraz işi vardı erken gitti. Bugün tatil arkadaşlarımızla bir araya geldik” diye konuştu. “Masumlar Apartmanı” n iyi gittiğini söyleyen oyuncu,”Aramıza Aslıhan Gürbüz katıldı, oda bize güç kattı” dedi. Sevgilisi Eda Gürkaynak’la alakalı konuşan oyuncu,”Güzel giden bir ilişkimiz var, her şey çok yolunda çok mutluyuz” dedi. Sevgilisinin ailesiyle bir araya gelmesinin ardından,”Aileye girdi, evlilik yakında” iddialarına,”Aileye girmek falan tuaf, o aileye girmek değil, tanışıklık o. Oda benim ailemi tanıyor, bu çok güzel bir şey. Mutluluğumuzu kendi çevremizle paylaşmaya çalışıyoruz. Sinerjimiz çok yüksek umarım böyle devam eder” dedi. Evliliğe sıcak olduğunu söyleyen Sokullu,”Evlilikle alakalı herhangi bir negatif yargım yok. Bir gün böyle bir şeye karar verirsek, bunu uygulamaktan kaçınmayız” dedi.