Kültür Sanat 25.10.2016 12:09 Güncelleme: 25.10.2016 14:06

Game of Thrones setinden ilk görüntüler

Game of Thrones'un yedinci sezon çekimleri başladı. Setten gelen ilk görüntülerde Jon Snow ve Tyrion Lannister buluşması dikkat çekiyor
Game of Thrones setinden ilk görüntüler

YENİBİRLİK - Game of Thrones’un (Taht Oyunları) yedinci sezon bölümleri çekimleri başladı. İspanya’nın Zumaia şehrinde çekilen dizinin setinden ilk görüntüler geldi. Çekimlerde Jon Snow’u canlandıran Kit Harington ile Tyrion Lannister’ı canlandıran Peter Dinklage, karşı karşıya görünüyor. Dothraki askerlerini arkasına alan ve Daenerys Targaryen’e sadakat gösteren Tyrion Lannister ile Eddard Stark'ın oğlu Jon Snow’un bir anlaşma sağlamak üzere deniz kıyısında bir araya geldikleri tahmin ediliyor.

got

John Snow krala benzedi

Yeni bölümlerde saçlarının uzadığı ama sakallarının daha kısa olduğu görülen Jon Snow için, Gece Nöbeti’nin kumandanı olduğu zamanlara göre daha fazla kral görünümüne büründüğü ve üvey kardeşi Rob’a benzemeye başladığı yorumları yapıldı. Geçen hafta Kuzey İspanya’da gerçekleştirilen çekimlerden gelen ilk görüntülere göre, Tyrion Lannister’ın karşısına çıkanlardan biri de Jon Snow’un güvenilir danışmanı Sör Davos Seaworth (Liam Cunningham). Tyrion Lannister’ın yanında ise Khaleesi’nin en güvendiği hizmetkarlarından Missandei’nin (Nathalie Emmanuel) bulunduğu görülüyor.

got1

Kayıkla seyahat

Jon Snow’un buluşma noktasına bir kayıkla gelmesi dikkat çekiyor. Bask bölgesinde gerçekleştirilen çekimler Itzurun plajında sürdürülüyor. Kayalık yapısıyla ünlü olan plaj, Game of Thrones’un çekimleri için uygun bir görünüme sahip. Çekimlerin ayrıca Barrika yakınındaki San Juan de Gaztelugatxe adacığında da yapılması bekleniyor.