Spor 26.05.2018 16:39 Güncelleme: 26.05.2018 20:53

Galatasaray Kongresinde Sandıklar Açılıyor

Sarı-kırmızılı kulübün 101. dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştiriliyor.
Galatasaray Kongresinde Sandıklar Açılıyor

Genel kurulda ilk olarak kongre divan başkanlığına Metin Aslan seçildi.-

Başkan adayları oylarını kullandı
Kongrede adaylardan Mustafa Cengiz 9, Dursun Özbek 3, Ozan Korkut 10, Ali Fatinoğlu ise 14 numaralı saldıkta oylarını verdi.

Mustafa Cengiz, oy verme işlemi sırasında yaptığı konuşmada, "Galatasaray geleneklerine uygun bir seçim yapıyoruz. Kapalı oy, açık sayım. Netice ne olursa olsun saygı duymak lazım. Hem camiamıza hem de ülkemize hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek de seçimin hayırlı olmasını dileyerek, "İnşallah Galatasaray'a en iyi şekilde hizmet edecek ekip seçilecektir." diye konuştu.

Sandıklar açılıyor

Galatasaray Kulübünün olağan seçimli genel kurulunda oy sayımı başlarken, açılan ilk sandıkta Mustafa Cengiz 63 oyla birinci durumda yer aldı.

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen kongrede, açılan birinci sandıktan Mustafa Cengiz'e 63, Dursun Özbek'e 55, Ozan Korkut'a 14 ve Ali Fatinoğlu'na ise 10 oy çıktığı duyuruldu.

Toplam 144 oyun kullanıldığı sandıkta, 1 beyaz liste yer aldığı, 1 oyun ise geçersiz sayıldığı aktarıldı.

3. Sandık açıldı
Galatasaray Kulübünün olağan genel kurulunda oy sayımı işlemi sürerken, üçüncü sandık sonunda Mustafa Cengiz oy farkını 53'e çıkardı.

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen kongrede, açılan üçüncü sandıktan Mustafa Cengiz'e 84, Dursun Özbek'e 72, Ozan Korkut'a 17 ve Ali Fatinoğlu'na ise 10 oy çıktığı duyuruldu.

Toplam 184 oyun kullanıldığı sandıkta, 1 oyun ise geçersiz sayıldığı aktarıldı.

İlk üç sandık sonunda Mustafa Cengiz 232 oya ulaşırken, Dursun Özbek 179, Ozan Korkut 51 ve Ali Fatinoğlu ise 29 oy topladı.