Magazin 22.05.2019 00:30

Fulya'dan şaşırtan radikal karar

Güzel oyuncu Fulya Zenginler, geçtiğimiz yıl annesi Günül Zenginler'i kaybettikten sonra çok şaşırtacak radikal karar aldığı ortaya çıktı.
Fulya'dan şaşırtan radikal karar

Güzel oyuncu, önceki gün Nişantaşı City's de oyuncu arkadaşı Funda Güray ile objektiflere takıldı. Zenginler, annesinin ölümünden sonra yaklaşık bir yıl önce dizi projelerinden yer almama kararı aldığını söyledi. Fulya Zenginler, “Bu dönem dizi yapmayacağım. Bir sene önce böyle bir karar aldım. Annemi kaybettiğim dönemden sonra böyle bir karar aldım. Daha çok kendime zaman harcamaya kararı aldım. Dizi projeleri hem süreleri uzun, hem de manevi olarak ve fiziki yorucu olduğu için dizi projelerine yer almayacağım. Oyunculuğu çok seviyorum kesinlikle küsmedim oyunculuğa, iyi bir sinema projesi olursa kabul derim tabi. Aynı zamanda yeni bir iş hayatına atıldım" dedi.

Nikah yurt dışında

Bir döneme damgasını vuran Küçük Kadınlar adlı dizide hayat verdiği Yeliz karakteriyle dikkat çeken Fulya Zenginer, sevgilisi Kuntay Tarık Evren ile evleniyor. "Düğün tarihi ne zaman?" sorusuna "Evlilik Temmuz ayı gibi düşünüyoruz. Yurt dışında olacak nikah amahangi ülke olduğu sürpriz olsun" diye cevap verdi.