Magazin 06.06.2023 17:15

Frozen Clouds ve Kum'dan yeni klip yayında

​Temsilcisi oldukları hardcore punk ve metal müzik türlerine elektronik elementler, banjo/ukulele gibi akustik enstrümanlar ve clean vokaller de ekleyerek müzikal çeşitliliğini bir üst seviyeye taşıyan neo boy band Frozen Clouds ve Emo Trap sound'un başarılı temsilcisi Kum bir kez daha bir arada!
Frozen Clouds ve Kum'dan yeni klip yayında

Temsilcisi oldukları hardcore punk ve metal müzik türlerine elektronik elementler, banjo/ukulele gibi akustik enstrümanlar ve clean vokaller de ekleyerek müzikal çeşitliliğini bir üst seviyeye taşıyan neo boy band Frozen Clouds ve Emo Trap sound’un başarılı temsilcisi Kum bir kez daha bir arada! 

Frozen Clouds ve Kum, "Bazen" ve "Esaret"ten sonra üçüncü iş birlikleri "Sen Ben Yok"u  2 Haziran'da türün severleri ile buluşturdu. Sen Ben Yok; herkesin bağımsız olduğunu ve kimseye ihtiyaç duymadığını, ancak aynı zamanda herkesin birbirine ihtiyaç duyduğunu anlatıyor. 

Parçanın kapak fotoğrafını  Nick Cave'den Red Hot Chili Peppers'a ikonik yıldızları fotoğraflayan Monica Fritz; grup fotoğraflarını ise Yaren Avcı çekti. Aynı zamanda yakın arkadaş olan Frozen Clouds ve Kum sanatsal iş birliklerini her yeni yayınla geliştirmeye devam ediyor.