Kültür Sanat 12.07.2019 11:50

Festival Programı Açıklandı, Erken Dönem Biletleri Satışta!

Istanbul Fringe Festival, Türkiye'den ve dünyadan 20 ekibin tiyatro, dans ve performans disiplinlerinde üretilen alternatif işlerini İstanbul'da, 14 farklı sahnede ağırlayacak.
Festival Programı Açıklandı, Erken Dönem Biletleri Satışta!

18-22 Eylül 2019 tarihlerinde, Türkiye'de ilk kez düzenlenecek olan Fringe Festival'in programı belli oldu! Şehrin iki yakasına yayılacak ve 5 gün sürecek olan festivalde sanatseverler 15 yabancı, 5 Türk ekibin performans sanatları alanındaki özgün işlerini izleyebilecek. Festivalin programına ulaşmak ve konuk ekiplerin oyunlarını incelemek için aşağıdaki linki veya sosyal medya hesaplarımızı ziyaret edebilirsiniz. 

Erken Dönem Bilet Fırsatı için Son 3 Gün! 

Yeni ve dinamik olanı kültür ve sanat yoluyla arayan, katılımcılarını yaratıcı bir atmosfere çağıran, Istanbul Fringe Festival’in 1. erken dönem biletleri 15 Temmuz 2019'a kadar tiyatrolar.com.tr’de satışta olacak. 

Aşağıdaki linkten festivaldeki gösterilerin detaylı bilgilerini inceleyebilir, tekli ve kombine erken dönem bilet opsiyonlarına ulaşabilir ve kendi festival planınızı şimdiden oluşturabilirsiniz!