Spor 19.01.2018 15:27 Güncelleme: 19.01.2018 15:59

Fenerbahçe'nin forma sponsoru belli oldu

Süper Lig'in ilk yarısında formasının ön kısmında reklam olmadan sahalara çıkan Fenerbahçe'nin yeni sponsoru belli oldu.
Fenerbahçe'nin forma sponsoru belli oldu

Ligin ilk yarısını 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe'nin yeni forma sponsoru belli oldu. Sarı Lacivertlilerin formalarında, sezonun kalan bölümünde oynayacağı Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında Acıbadem göğüs reklamı yer alacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün bu sponsorluk ile ilgili uzun süren görüşmeler yaptığını ve neticede değer itibariyle bugüne kadar yapılmış en iyi anlaşmalardan biri olduğunu ifade etti. Fenerbahçe’de görev bilincinin en üst düzeyde olduğunu, asıl olanın gönüllülük olmakla birlikte görev verildiğinde hiçbir Fenerbahçelinin görevden kaçmayacağını, bu bağlamda değerlendirildiğinde Mehmet Ali Aydınlar’ın göreve davet edildiğinde kendisinin de bu görevden kaçmayarak Fenerbahçe’ye önemli bir görevi ifa ettiğine dikkat çekti.

Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ise, “Acıbadem Sağlık Grubu ile ülkemizin en büyük camiası Fenerbahçe Spor Kulübü arasında bu sezon devre arasından itibaren başlamak üzere uzun yıllar sürmesini umduğumuz bir sponsorluk anlaşması imzaladık. Bugünden itibaren Fenerbahçe Futbol Takımı’nın göğüs sponsoru Acıbadem Sağlık Grubu olacak." ifadelerini kullandı.

Acıbadem Sağlık Grubu, bir dönem Fenerbahçe kadın voleybol takımının isim ve forma sponsorluğunu da yapmıştı. 

FENERBAHÇE-FORMA