Magazin 26.05.2022 04:42

FARUK SABANCI VE EYPİO'DAN YAZA DAMGA VURACAK BULUŞMA; "ANAKONDA"

Elektronik müzik DJ ve Prodüktörü FARUK SABANCI, Türkçe Rap'in deneyimli yorumcusu EYPİO ile birlikte sürpriz bir çalışmaya imza attı.
FARUK SABANCI VE EYPİO'DAN YAZA DAMGA VURACAK BULUŞMA;

Sözlerini Rap müziğin öncü isimlerinden Eypio’nun yazdığı, müziğini Elektronik Pop’un yükselen yıldızı Faruk Sabancı ve Eypio’nun birlikte yaptığı “ANAKONDA” yaza damga vuracak iddialı bir işbirliği olarak dikkat çekiyor.

Hip - Hop ve Etnik Pop Müziğin Yenilikçi Buluşması

Hip-Hop, elektronik ve etnik pop elementlerinin harmanlandığı harmanlandığı, enerjisi çok yüksek bir çalışma olan “ANAKONDA” türünün yenilikçi bir örneği olarak müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

“Eypio’nun işlerini uzun zamandır ilgiyle takip ediyordum ve stüdyoda aynı bakış açısına sahip olduğumuzu görünce ortaya çok güçlü bir parça çıkacağına emindim. “ANAKONDA”nın alt yapısını kendisine dinlettiğimde ilk refleksi defterini alıp hemen söz yazmak oldu. Parçanın karanlık temasıyla birleşen polisiye bir hikaye oluştuktan sonra, harika bir kayıt süreci geçirdik ve ikimizin de içine sinen bir çalışma oldu” diyen Faruk Sabancı ayrıca; etnik elementlerin dans ve Hip-Hop ile birleştiği “ANAKONDA”nın hem Eypio’nun hem de kendi kariyeri için bir ilki temsil ettiğini söylüyor.

“Faruk Sabancı ile ortak çalışmamız olan “ANAKONDA”yı yeniliklere ve farklılıklara açık olan müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyorum. Yazın ruhuna yakışacak şekilde, enerjisi yüksek ve kaliteli bir iş oldu. Şarkının alt yapısını dinlediğimde sözler zaten kendiliğinden aktı… Faruk Sabancı ile çalışmaya başladığımız andan itibaren enerjimiz çok uydu. Etnik pop elementleri Hip-Hop ile birleştirdik ve ortaya çok keyifli bir iş çıktı” diyen Rap’in deneyimli ismi Eypio ise sözlerine şöyle devam ediyor: Hızlı ve güçlü bir çalışma sonucunda içimize sinen güzel bir parça yaptık. Umuyorum ki dinleyici de aynı keyfi bizimle paylaşacak.”