Magazin 14.01.2020 00:30

EYS ÖZEL BÖLÜM

Eser Yenenler'in hazırlayıp sunduğu EYS programı, alışılmışın dışında bir günde özel bir programla pazar gecesi sevenleriyle buluştu.
EYS ÖZEL BÖLÜM

 Tv8 ekranlarının yeni dizisi 'Doğduğun Ev Kaderindir' in başarılı ve güzel oyuncusu Demet Özdemir, hikayenin yazarı olan Gülseren Budayıcıoğlu ve Acun Ilıcalı konuk oldu.

Hikayenin nasıl Tv8 ekranlarında yer aldığını şu sözlerle anlatan Acun Ilıcalı, ' yazın Demet ile çok tesadüf bir şekilde denk geldik. Demet bana "Sizin kanal için bir dizi düşünüyorlar, senaryo bana geldi ve harika bir senaryo bayıldım." diyince, bende hemen Aslı hanımı aradım. Benim o dakika kadar haberim yok durumdan. Sonrasında çok eskiden de tanıdığım ve kitaplarını okuduğum Gülseren hocamın da işin içinde olduğunu öğrendim. İşin aslı Demet'in bu projede olması ve ekibin gerçekten bu işe bu kadar inanmış olması beni de kendi içine çekti. " açıklamasında bulundu.

Ayrıca gerçek hayatta da 'Doğduğun Ev Kaderindir' düsturuna mutlak bir şekilde inandığını söyleyen Acun Ilıcalı, bu günlere gelmesinde doğduğu ve büyüdüğü evin nasıl etkisi olduğunu şu sözlerle açıkladı. Ilıcalı, " Doğduğun ev kaderindir diyoruz. Bakın ben çocukken çok adrenalin tutkusu yüksek bir insandım. Ailemden zaruri olarak hep bir şeyler saklamak durumunda kaldığım zamanlarım oldu. Ve buda bende ki adrenalini yükseltirken bir taraftan da hızlı düşünüp, hazır cevap olmamı sağldı." açıklamasında bulundu. Ayrıca Acun Ilıcalı'nın programda anlattığı babası ile arasında geçen hikaye ise stüdyoda izleyenleri uzun süre kahkahalara boğdu.

Başarılı ve güzel oyuncu Demet Özdemir ise projeyle ilgili olarak ise şunları söyledi. Güzel oyuncu, " Senaryoyu okuduğum zaten hikaye sizi içerisinde çekiyor. Oyunculuk eğitimi aldığım zamanlarda da drama zaten oynuyordum ben. Fakat drama oyunculuğumu yansıtacak bir proje gelmemişti uzun zamandır. Ama izleyenlerimiz sağolsunlar bu yönümüzü de çok beğendiler ve olumlu tepkiler verdiler. Dünyanın bir çok yerinde özellikle İspanya ve İtalya dan harika geri dönüşler aldık. " açıklamasında bulundu.

Ayrıca dizinin bu kadar yurt dışından tepkiler alması ile Acun Ilıcalı şunları söyledi. " Dizi yayınlandığı gün İtalya da İspanyada hatta Brezilya da falan TT oldu. Bu kadar büyük bir etki bizde beklemiyorduk ve gerçekten çok mutlu olduk. Ben yurt dışında başarı kazanan herkesle gerçekten çok mutlu oluyorum. Bakın bundan önce Muhteşem Yüz Yıl dizisi vardı ortalığı kasıp kavurdu. Ben sürekli işim gereği yurt dışında olduğum için, bizim oralarda bizim Türk dizilerimizden özgü ile bahsedilirken ben gerçekten çok mutlu oluyorum." dedi.

Ayrıca Acun Ilıcalı her konuk olduğu EYS'nin stüdyoda ki izleyicilerine de her zaman ki gibi jestini yapıp misafirperverliğini gösterdi. Ilıcalı, programı stüdyoda izlemeye gelen misafirlerine pizza ve baklava ikram etti.