Magazin 23.10.2017 14:32

​ETİLER TURU

​ETİLER TURU

 ŞAFAK GÜVEN

Bergüzar Korel, Ali Ergenç

Güzel oyuncu Bergüzar Korel’e oğlu Ali Ergenç ile birlikte Akmerkez’de rastladık. Ali’nin hazırlayacağı ödevi için gerekli kırtasiye malzemelerini almaya gelen anne-oğul, alışveriş sonrası Grandma adlı mekâna giderek birlikte yemek yediler.

Gülben Ergen

Ünlü sanatçı Gülben Ergen de alışveriş için Akmerkez’e gelen isimler arasında yer alıyor. Etkinlik alanında gerçekleştirilen ‘Akmerkez Şehre Dönüş Alışveriş Günleri’ organizasyonuna katılan Ergen, birbirinden farklı tasarımların sergilenip satışa sunulduğu organizasyonda yakın arkadaşı Elif Brav Mısırlı’nın standına gelerek kıyafetleri inceledi. Beğendiği bir elbiseyi satın alan ve oldukça keyifli görünen Ergen, son dönemde hakkında çıkan haberler için yorum yapmak istemediğini belirtip ‘Keyifli bir gün. Arkadaşımın standına gelerek alışveriş yapıp sohbet ederek ona destek verdim’ dedi.

Ümit Boyner, Süha Derbent, Cem Boyner

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’e eşi Ümit Boyner’i ile Etiler Wepublic’teki sergi açılışında görüntüledik. Wepublic Art ile farklı disiplinlerdeki sanatçıların sergilerine ev sahipliği yapmaya başlayan konsept mağaza Wepublic, ilk sergisine 30 yıllık fotoğraf sanatçısı olan Süha Derbent'in arşivinden özel olarak seçilen ve daha önce hiç yayınlanmamış fotoğraflar ile başladı. Vahşi kedilerin tutkusu olduğunu söyleyen Süha Derbent’in sergi açılışına katılan Cem Boyner ve eşi Ümit Boyner sanatçıdan fotoğraflar ile ilgili bilgi alırken objektifimize yansıdı.