Magazin 17.10.2017 13:22

​ETİLER TURU

​ETİLER TURU

HABERLER: ŞAFAK GÜVEN

Burak Hatipoğlu

İstanbul cemiyet hayatının tanınmış genç işadamlarından Burak Hatipoğlu’na Akmerkez’de rastladık. Hafta içi oldukça yoğun bir tempoda çalışan Burak Bey, hafta sonunu eşi Melis Hanım ve yaklaşık 1,5 yaşında olan kızı Derin ile birlikte dolu dolu keyifli bir şekilde geçirmeye özen gösteriyor. Alışveriş merkezinde mağazaları gezen aile, daha sonra ünlü İtalyan restoranı Serafina’da yemek yedi. Melis Hanım bir mağazada kıyafet denerken Burak Bey de etkinlik alanında gerçekleşen imza gününü Derin’e anlattı.

Dolunay Soysert

‘Kayıtdışı’ dizisinin başrol oyuncularından Dolunay Soysert’i  Etiler’de objektifimize takıldı. Akşam saatlerinde alışveriş merkezine gelen Soysert, tek başına giyim, kozmetik ve ayakkabı mağazalarını gezdi. Rol aldığı dizinin çekimleri için setten gelen bir telefona cevap veren Dolunay Hanım, objektifimize her zaman olduğu gibi gülümseyerek yansıdı.

Ece Erken

Ünlü program sunucusu Ece Erken, spor sonrası uğradığı alışveriş merkezinde kısa bir alışveriş turu yaptıktan sonra hızlı bir şekilde valeye verdiği aracına doğru gitti. Oğlu Eymen’in hasta olduğunu belirten Erken, ateşinin yükseldiğini öğrendiğini ve acil eve gitmesi gerektiğini söyledi.