Magazin Kaynak: (İHA) 11.03.2017 15:26 Güncelleme: 11.03.2017 15:52

Eşofmanlı Şevket Hoca'dan referandum sorusuna 'ciğer'li cevap

Eşofmanlı Şevket Hoca'dan referandum sorusuna 'ciğer'li cevap
Güldür Güldür Show programındaki ’Eşofmanlı Şevket Hoca’ karakteriyle anılan ünlü tiyatro oyuncusu Çağlar Çorumlu, ailesiyle birlikte Edirne’ye geldi. Ünlü oyuncu Çorumlu, gazetecilerin, ‘Eşofmanlı hocanın referandum yorumu nedir’ sorusuna, “Ciğer çok lezzetliydi, elinize sağlık” diyerek, cevap vermekten kaçındı.

Edirne’ye gelen ünlü tiyatro oyuncusu Çağlar Çorumlu, Selimiye Camii başta olmak üzere Beyazıt Külliyesi ve kentin tarihi yerlerini ziyaret etti. Edirne tava ciğerinin tadına da bakan Çorumlu, ciğeri çok sevdiğini söyledi.

Tava ciğeri sonrası gazetecilerin karşısına çıkan Çorumlu, “Edirne’ye üçüncü gelişim. Tava ciğer gayet lezzetli ve güzel. Türkiye’nin her yeri gibi burası da çok güzel bir memleket ve sıcak insanları olan bir şehir. Hava soğuk ama ailemle kısa bir gezeceğiz. Selimiye Camii’ne uğradık, külliye gezeceğiz ve ertesi sabahta İstanbul’a geri döneceğiz” dedi.

Bir gazetecinin 16 Nisan referandumuyla ilgili eşofmanlı şevket hocanın nedir sorusuna, esprili bir dille “Ciğer çok lezzetliydi, elinize sağlık. Kolay gelsin, görüşmek üzere” diyen Çağlar Çorumlu, referandum sorusuna cevap vermekten kaçındı.