Vakıf Katılım web
Magazin 23.06.2019 00:31 Güncelleme: 23.06.2019 23:13

Eski Büyükdere İskelesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatırası

 1853 yılında Ali Talat Bey'in mimari projesi olarak hizmete açılan ve 1984 yılında hizmeti sona eren Eski Büyükdere İskelesi, 35 yıl sonra yeniden açıldı.
Eski Büyükdere İskelesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatırası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün tarihi dokusu korunarak modern zamana uyarlanan Eski Büyükdere İskelesi’ni ziyaret etti.

 İşinsanı Mehmet Karasu’nun evsahipliğinde gerçekleşen davette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iş, sanat, moda ve siyaset dünyasının temsilcileri ile biraraya geldi. 

 “İstanbul’u nereden alıp nereye getirdiğimizi biliyorsunuz”

 166 yıldır ayakta olan İstanbul’un simge adreslerinden olan Eski Büyükdere İskelesi’ni yeniden İstanbullulara kazandıran Mehmet Karasu’ya teşekkür eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karşınızda 1994-1999 arasında bu güzel şehrimize belediye başkanı olarak hizmet vermiş bir kişi olarak bulunuyoruz ve İstanbul’u nereden alıp nereye getirdiğimizi sizler de gayet iyi biliyorsunuz” diye konuştu.

 Millete, ülkeye ve şehirlerimize hizmet noktasında tarihi başarılara imza attık diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, soruları cevapladıktan sonra kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek için sıraya giren herkesle tek tek tokalaşarak sohbet etti.

 Düğünler ve özel davetlerin gerçekleştiği 1000 metrekarelik deniz manzaralı teras ve toplantı salonlarını gezen Erdoğan, Byblos Café & Restaurant ile girişte yer alan 12 adet dükkanın hizmet verdiği pasajı ile Eski Büyükdere İskelesi’ni İstanbullulara kazandıran Mmehmet Karasu’ya tebrik ederek başarılar diledi.