Magazin 27.02.2016 01:23

Eşine 6 ay yaklaşamayacak

İbrahim Toraman eşine 6 ay yaklaşamayacak Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Toraman'a boşanma davası açan eşi Eylem Toraman, mahkemeden uzaklaştırma kararı da çıkardı. Futbolcu, şiddet uyguladığı gerekçesiyle eşine 6 ay süreyle 100 metreden fazla…
Eşine 6 ay yaklaşamayacak

İbrahim Toraman eşine 6 ay yaklaşamayacak

Beşiktaş’ın eski kaptanı İbrahim Toraman’a boşanma davası açan eşi Eylem Toraman, mahkemeden uzaklaştırma kararı da çıkardı. Futbolcu, şiddet uyguladığı gerekçesiyle eşine 6 ay süreyle 100 metreden fazla yaklaşamayacak. 

Beşiktaş’ın eski kaptanı İbrahim Toraman’la iki yıldır evli olan Eylem Toraman, şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemeden koruma istedi. Toraman, “Ciddi can güvenliği endişesi içindeyim. Davalının evlilik birliğine uygun olmayan gece hayatı var” dedi. Hürriyet Gazetesinden Özge Eğrikar’ın haberine göre talebi yerinde bulan İstanbul Aile Mahkemesi, İbrahim Toraman’ın 6 ay süreyle 100 metreden fazla eşine yaklaşmamasına karar verdi. İbrahim Toraman mahkeme kararına aykırı davranırsa zorlama hapsine tabi tutulacak. 

EVLADI İÇİN SUSTU

Gazetelerde çıkan “Toraman’a şiddet suçlaması” haberlerinin gerçek olduğunu belirten Eylem Toraman’ın avukatı Nazmi Zengin, “Müvekkilimin uzun bir süre susmasını tek sebebi evladıdır. Evlilik birliği içinde de eşinden ne kendisi için ne de evladı için hiçbir konuda maddi destek almıştır. İbrahim Toraman, müvekkilim çocuğuna hamileyken kendisine mal ayrılığına ilişkin bazı evraklar imzalatmıştır” dedi.

BEBEĞİ KUCAĞINDAYKEN DARP ETTİ

Müvekkilinin eşi tarafından defalarca darp olayına maruz kaldığını anlatan avukat Zengin, “En son 24 Ocak 2016 tarihinde bebeği kucağında iken davalı eş, müvekkilimi feci şekilde darp etmiştir. Bunun üzerine müvekkilim ambulansla hastaneye kaldırılmıştır. Müvekkilimizin ciddi can güvenliği endişesi bulunmaktadır. Bu nedenlerle müvekkilim bir aydır İstanbul’daki baba evinde kalmaktadır” diye konuştu. 

Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Toraman'dan 'şiddet gördüğü' gerekçesiyle mahkemeye başvuran eşi Eylem Yıldız Toraman, koruma kararı çıkarttı.

Mahkeme, İbrahim Toraman'ın 6 ay süreyle eşi ve 1.5 yaşındaki oğluna yaklaşmama kararı verdi. Eylem Yıldız'ın avukatı Nazım Zengin yaptığı yazılı açıklamada, müvekkilinin İbrahim Toraman tarafından defalarca dövüldüğünü öne sürerek şunları kaydetti: "Darp olaylarının yanı sıra, İbrahim Toraman'ın evlilik birliğinde kabul edilmesi mümkün olmayan bir şekilde gece hayatı söz konusudur. Defaten gerçekleşen bu darp olaylarında, müvekkilim en son 24 Ocak'ta bebeği kucağında iken eşi tarafından feci şekilde dövülmüş, ambulansla hastaneye kaldırılmıştır. Müvekkilim, ciddi can güvenliği endişesi içinde olduğundan İstanbul'daki babaevine 1 ay önce dönmüştür. Anlaşmalı boşanmanın söz konusu olduğu ve müvekkilimin Almanya'da yaşamak istediği ve evliliğin bu yüzden bittiği hususları ise kesinlikle gerçek değildir."