Spor 13.04.2016 08:43

Enrique'den Arda eleştirilerine yanıt

Barcelona Teknik Direktörü Enrique, "Arda'dan memnunum. Onu her zaman hevesli görüyorum. Çalışmaktan memnun ve ben de onun bizimle olmasından memnunum." dedi. YENİBİRLİK MADRİD - Barcelona'nın teknik direktörü Luis Enrique, UEFA…
Enrique'den Arda eleştirilerine yanıt

Barcelona Teknik Direktörü Enrique, "Arda'dan memnunum. Onu her zaman hevesli görüyorum. Çalışmaktan memnun ve ben de onun bizimle olmasından memnunum." dedi.

YENİBİRLİK MADRİD - Barcelona'nın teknik direktörü Luis Enrique, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Atletico Madrid'le oynayacakları maç öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Rakiplerini yenmek için çok iyi bir oyun sergilemeleri gerektiğini söyleyen Enrique, "Atletico'ya karşı kazanmakta hep zorlandık. Kazanmak için de çok büyük bir maç çıkarmalıyız." dedi.

"Arda'dan memnunum"

İspanyol teknik adam, Barcelona formasıyla ilk defa eski takımı Atletico Madrid'e karşı Vicente Calderon Stadı'nda maça çıkacak milli futbolcu Arda Turan'ın, son dönemlerde İspanyol basınında sertçe eleştirilmesiyle ilgili yöneltilen soruya, "Arda, Türkiye'de de eleştiriliyor. Bu futbolun bir parçası. Arda'dan memnunum. Onu her zaman hevesli görüyorum. Çalışmaktan memnun ve ben de onun bizimle olmasından memnunum." cevabını verdi. Enriuqe "Bir, iki ve ya üç kişiyle maç kazanıldığını düşünmek doğru değil. Aynı şekilde bir mağlubiyette birilerini işaret etmekte doğru değil." diye yanıt verdi.