Magazin 26.09.2021 04:13 Güncelleme: 25.09.2021 19:39

EN TREND TASARIMLAR WONDERLAND ALIŞVERİŞ VE MODA GÜNLERİNDE SERGİLENDİ

Aslı Özdemir'in kurucusu olduğu Brandsandmore Alışveriş ve Moda Günleri, 9 gün boyunca dolu dolu geçen festival tadında bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.
EN TREND TASARIMLAR WONDERLAND ALIŞVERİŞ VE MODA GÜNLERİNDE SERGİLENDİ

Hilltown Küçükyalı AVM’de gerçekleşen alışveriş günlerinde birçok sektörden katılan girişimciler stantlarıyla markalarını tanıtırken, ziyaretçiler de sürprizlerin tadını çıkardı.

Girişimciler ve Ziyaretçiler TOÇEV İçin Bir Araya Geldi

‘Fashion Wonderland’ temasıyla yılın en eğlenceli alışveriş günlerinin Hilltown Küçükyalı AVM’de gerçekleştiği etkinliğe cemiyet ve magazin dünyasından da ünlü isimler akın etti.

TOÇEV için gerçekleşen alışveriş ve moda günleri, eğlenceli şovlarıyla çocuk ziyaretçilerin gönlünü fethetti. Fashion Wonderland’a ünlü isimlerin yanı sıra çok sayıda influencer da katılarak stand sahiplerinin markalarını tanıtmasına destek oldular.

Hilltown Küçükyalı AVM’deki alışveriş günlerine katılan isimler arasında Emel Yıldırım, Özge Ulusoy, Aslı Hünel, Gülay Kamaz, İpek Köse, Özlem Yıldız, Gizem Hatipoğlu, Beste Korkmaz, Nihan Akın, Meryem Merve Batu, Tuana Yücel, Ebru Sever Türk, Reyhan Gökhan, Rumeysa Mancak, Merve Aydın ve Aygül Aydın vardı.