Seyahat - Turizm 26.12.2019 23:56 Güncelleme: 27.12.2019 19:57

En İyi Roma Konaklama Yerleri

Roma'da konaklamak için otel tavsiyesine ihtiyacınız varsa, doğru yerdesiniz. Sizin için en iyi 6 roma otelini inceleyerek bir araya getirdik.
En İyi Roma Konaklama Yerleri

Roma otel fiyatları yaz aylarında 200 – 500 TL aralığında oluyor. Kış aylarında ise 150 – 300 TL’ye uygun üç yıldızlı otellerde konaklamak mümkün.

Şimdi en iyi otelleri detaylı olarak inceleyelim.

Antik Roma’nın Kalbine Yolculuk -  Inn at the Roman Forum

Şık odalar, sakin bir arka sokak görüntüsü ve kentin antik kalıntılarını sunan zarif bir butik otel - MÖ 1. yüzyıldan kalma bir tünel üzerinde yer almaktadır. Odalar, çağdaş bir dekor ve orijinal aksesuarlar ile ayrı ayrı dekore edilmiştir. Hoş bir panoramik teras bulunmaktadır. Forumlar ve Kolezyum kısa süreli yürüyüş mesafesindedir.

Trevi çeşmesi Aşkınızı Tazeleyecek - Hotel Hassler

Roma'nın otel sahnesinin yaşlı devlet adamı olan Hassler otel etkilemeye devam ediyor. İspanyol Merdivenleri'nin tepesinde muhteşem bir konuma  sahip.

Michelin yıldızlı bir restoranında muhteşem bir akşam yemeği yemeye hazır mısın? Imàgo size kapılarını açıyor. 5 yıldızlı otelin en büyük olanağı restoranı diyebiliriz.

Tarihin merkezi - Hotel Campo De’ Fiori

Aksiyonun kalbinde yer alan bu konuksever dört yıldızlı otel, Campo de 'Fiori'nin hemen dışında mükemmel bir konuma sahip. İçinde damlayan avizeler, cesur renkler, bol yaldızlı ve ilginç çağdaş dokunuşlarla modern barok yaşam tarzını yansıtıyor. Üstte bulunan teras ile unutulmaz çatı manzaraları sunmaktadır.

Eski moda cazibe - Villa Spalletti Trivelli

Roma'nın ortasında görkemli bir konak. Antika mobilyalar, cilalı ahşap ve geleneksel tarzda döşenmiş odalar ile klasik zarafetin bir resmini sizlere sunuyor.

Saray Yaşamı - The St Regis Rome

Piazza della Repubblica yakınlarında bulunan otel, 19. yüzyıldan kalma bir saray.

Rock yıldızları tarafından çok sevilmektedir. Klasik tarzda iç mekanlar, popüler bir uşak hizmeti ve harika bir tesis içi spaya sahiptir.

Hotel Majestic Roma

The neoclassical Majestic, ağaçlarla çevrili Via Vittorio Veneto'daki birkaç otelden biridir. Odalar ayrı ayrı tasarlanmış ancak çoğu parke zemin geleneksel bir dekora sahiptir. Barberini metro istasyonu kısa yürüyüş mesafesindedir.

Roma’da konaklamak için en iyi bölgeler ise Centro Storico, Celio, Via Veneto ve Jewish Ghetto’dur. Bu bölgeler hakkında detaylı bilgi ve Roma otel tavsiyesi için Roma’da nerede kalınır ve otel tavsiye rehberi yazısına göz atmanızı öneririz.