Magazin 08.08.2022 12:55

EMSALSİZ HANDE

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören medya grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde ünlü pop yıldızı Hande Yener Kuruçeşme'yi büyük enerjisiyle büyüledi.
EMSALSİZ HANDE

Poll Production by Polat Yağcı  organizasyonu ve Demirören medya grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde ünlü pop yıldızı Hande Yener Kuruçeşme'yi büyük enerjisiyle büyüledi.

Konserin açılışını New York’ta kliplendirdiği yeni hit şarkısı  “İyi Ya”  şarkısıyla   yaptı. 
 
Ünlü sanatçının tüm dijital platformlarda zirveye oturan “İyi Ya “şarkısına   Mert Barlas Baltürk tarafından yapılan koreografisi ve eşlik eden  10  dansçısıyla birlikte yaptığı açılış şovu İle Kraliçe’den büyük şov dedirtti…
 
Türk pop müziğinin en stil ikon kadın sanatçısı olduğunu bir kez daha gözler önüne seren  Hande Yener kendi seçimi ile  şapka ,gözlük , baston ve  özel tasarım  demir büstiyeri ile stilleştirdiği ilk   kostümü ile farkını ortaya koyarken dünya starlarını aratmadı.Hande Yener’in  açılış kostümüne hayranları Charlie Chaplin Hande yorumları yaptı. 2,5 saat  sahnede kalan Yener’e. Seyircisinin  çok güzelsin .Emsalsizsin Hande seni çok seviyoruz tezahüratına   ; o sizin  bana yansımanız  ayrıca birazda saçmakyaj etkisi  diyelim . Makyaj artistim Akın Sert  ve saç tasarımcım Doğukan Punar ‘a çok Teşekkür ederim. Yener’in değerli  taşlarla  yapılan özel  makyajıda  büyük beğeni topladı.   Binlerce Swarovski’den  yapılan özel  tasarım  ikinci kostümü  ve  tamamlayıcısı metaverse şapkası ile kapanışı yapan  Yener  dakikalarca ayakta alkışlandı. Konserde giydiği ilk kostümüne  Charlie Chaplin met-avers ikinci kostümüne ise  Korsan   stili olarak sıfatlandırıldı.
Hande Yener “İyi Ya “ve “Olmazsan Olmaz” şarkısının  söz yazarı ünlü rap sanatçısı  Tepki’yi sahnesine konuk aldı. İkili “Olmazsan Olmaz “şarkısına sahnede birlikte düet yaptı.