Magazin 17.10.2019 00:30 Güncelleme: 16.10.2019 22:41

Emre Kınay Ve Evrim Akın′Dan Trazon Çıkarması!

Televizyon yarışma formatları artık avm′lerde etkinlik olarak prodükte edilmeye başlandı.
Emre Kınay Ve Evrim Akın′Dan Trazon Çıkarması!

 Geçtiğimiz gün EMRE KINAY ailelerin yarıştığı bir genel kültür yarışmasıyla Forum Trabzon Avm′de sevenleriyle bir araya geldi, festival şeklindeki geçen etkinlikleri İstanbul′dan 3435CRAETIVE ajans gerçekleştirdi. Bir gün arayla EVRİM AKIN ise çiftlerin yarıştığı bol eğlenceli aksiyonlu bir format ile Trabzonlularla buluştu.

Forum Trabzon Avm dizilerde televizyonda gördüğümüz sanatçıları ve yarışma programlarını şehrine getirerek bir ilki başlattı ve bölge insanına da eğlenceli bir festival yaşattı.

Yarışmaları Emre Kınay ve Evrim Akın´ın sunucu partneri tv programcısı Kamuran Tapul  modere etti..

 EMRE KINAY′DAN BÜYÜK JEST

EMRE KINAY′ın yarışmasını, doktorlardan oluşan KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ′nden bir öğrenci ekibi kazanınca Forum Trabzon′un verdiği hediyeye ilave olarak KINAY öğrencileri sahibi olduğu “Duru Tiyatro’nun oyunlarına davet etti ve öğrencileri misafir edeceğini açıkladı. Bunu duyan tıp fakültesi öğrencileri Emre Kınay′ın boynuna sarılarak duygulu anlar yaşadılar. KINAY ekledi “öğrenci olmak ne demek bilirim bir 10 TL bile ne kadar kıymetlidir ya da yoktur ceplerimizde onun sıkıntısını da bilirim, bu sebeple bu kardeşlerimiz yarın doktor olacaklar şimdiden hepsine sevgiyle sarılıyorum" dedi.

EMRE KINAY yarışma öncesi Kamuran Tapul′un sorularını cevaplarken Süreç Film′in Star TV’ye çekeceği yeni dizisi “SEVGİLİ GEÇMİŞ” den de bahsetti, başrolü Ece Uslu ile paylaşacak Kınay, yine ters köşe bir rol ile izleyenlerle buluşacağa benziyor, özellikle rolü ile ilgili ser verip sır vermeyen oyuncu, değişik bir karakterle çıkacağını vurguladı. SEVGİLİ GEÇMİŞ ilk bölümü ile 25 Ekim Cuma günü Star′da başlıyor.

 EVRİM AKIN SEVGİ SELİNDEN UÇAĞA BİNEMEDİ!  

 Forum Trabzon′a yine aynı festivalde bir yarışma sunmaya giden GÜLDÜR GÜLDÜR ′ün başarılı ismi EVRİM AKIN yarışma sonrası izdiham yaşadı, özellikle onu çok seven küçük hayranlarıyla etrafı dolup taşan AKIN hiç kimseyi geri çevirmeden fotoğraf çektirdi, fotoğraf çektiremeyen 15-20 hayranı da çıkış kapısında ünlü oyuncuya ulaştı, sevenlerini kırmayan tek tek ilgilenen sorularını cevaplayıp fotoğraf çektiren AKIN uçağını kaçırdı. İstanbul′a son uçakla gece yarısı dönmek zorunda kaldı.