Magazin Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 20.05.2024 13:23

Emre Fel ile 19 Mayıs coşkusu

Yayımladığı şarkıları ile milyonlar tıklanarak listelerde 1 numara olan Yeni Anadolu'nun temsilcisi Emre Fel, geçtiğimiz akşam Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında sahne aldı.
Emre Fel ile 19 Mayıs coşkusu

Hüdavendigar Gençlik Parkı'nda gerçekleşen Bursa Gençlik Şenliği'nde performans sergileyen sanatçı, repertuvarında ağırlıklı olarak kendi şarkılarına yer vererek viral olan Senden Güzeli Mi Var ve Veda Türküsü gibi şarkılarını da seslendirdi. Bursalı sevenleri tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Emre Fel, şarkılarını dinleyicilerle hep bir ağızdan seslendirdi. 


Dinamik sahnesi, kendine has tarzı ve bayrama özel hazırladığı şov ile 2 saate yakın sahnede kalan Emre Fel, bayram coşkusunu dinlemeye gelen yaklaşık 10000 kişiyle yaşadı. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Emre Fel’e sahnede çiçek hediye etti ve tüm seyirci ile beraber selfie çekildi.

Son dönemin en başarılı ve dikkat çeken isimlerinden olan sanatçı, son 5 günde toplamda 4 konsere imza atarak sevenleriyle buluştu. 

Emre Fel'in yoğun konser temposu arasında yayımladığı Sana El Pençe Durmam şarkısı ise, listelerden hızla yükselerek viral olma yolunda ilerliyor. 

Sanatçı konserlerine 21 Mayıs'ta İstanbul Maltepe Etkinlik Alanı, 22 Mayıs'ta İstanbul Beşiktaş If Performance Hall, 24 Mayıs'ta Isparta Live From Fest, 25 Mayıs'ta Bursa Hayal Kahvesi, 29 Mayıs'ta İstanbul Atakent Hayal Kahvesi, 30 Mayıs'ta Kocaeli Hayal Kahvesi ve 31 Mayıs'ta İzmir Ooze Venue sahnesinde devam edecek.